promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogsz hinni a szemednek: ilyen dögös a Préda sztárja a való életben, amikor éppenséggel nincs rajta Predator vér
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Amber Midthunder biztos, hogy a Préda után hatalmas sztár lesz, hiszen nemcsak tehetséges, hanem gyönyörű is.

A Préda című Predator előzményfilmet augusztus 5-én mutatták be a Disney+-on, és rögtön hatalmas sikert aratott, hiszen a rajongók az eddigi visszajelzések alapján egyértelműen úgy gondolják, hogy az eredeti, Arnold Schwarzenegger-féle Ragadozó óta ez a legjobb alkotás az egész szériában – nekünk is nagyon tetszett, kritikánkban bővebben is kifejtjük, hogy pontosan miért:

A Préda egy nagyon izgalmas film, amiben láthatjuk egy Naru nevű fiatal indiánlány, és a sportból gyilkoló Predator élet-halál harcát. Az alkotás főszereplője, a mindössze 25 éves Amber Midthunder remek alakítást nyújtott, hiszen neki köszönhetően a karakter kellően erős, határozott és érdekes volt – és ugyan a legtöbben itt találkoztak vele először, valójában már rengeteg helyen feltűnt az utóbbi években.

Amber Midthunder 1997. április 26-án született, és már 14 évesen elkezdett színészkedni. Olyan alkotásokban láthattuk őt kisebb-nagyobb szerepekben, mint például a Tiszta napfény, Döntő szavazat, A préri urai, Az oltalmazó, Jeges pokol vagy a Roswell, New Mexico – de talán akadnak olyanok is, akik a Légió című Marvel sorozat Kerry Loudermilkjeként ismerik őt.

A Préda bemutatója után Hollywoodban rögtön hallani lehetett, hogy Amber Midthunder hamarosan hatalmas sztár lesz, mivel már rengetegszer bizonyította a tehetségét, ráadásul gyönyörű is – erről az alábbi képek is tanúskodnak, hiszen a fiatal színésznő tényleg nagyon dögös, főleg akkor, mikor éppenséggel nem a Predator vére díszíti a testét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás