promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: így néz ki 49 évesen az Amerikai pite csúcsbombázója, akinek formás testéért egykor fél Magyarország rajongott
Borítókép:  ©Universal Pictures movie/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ikonikus film már 23 éves, szinte kimondani is hihetetlen.

Az Amerikai pite-filmek talán minden tinédzser videótárában ott vannak a mai napig, elképesztő, de az első mozi még a nyugodtabb kilencvenes évek végén jelent meg, és akkora siekrt aratott, hogy futószalagon jöttek a következő részek is, sőt, tíz évvel ezelőtt már az osztálytalálkozós rész is megjelent, amelyben unalmas felnőtteké váló hőseink bizony rájönnek, hogy annak ellenére, hogy régen kicsit minden jobb volt, a felnőttéválással egyetemben megőrizté régi humorukat, és persze barátságukat is. A legutolsó rész természetesen egy igazi kis nosztalgiabomba, hiszen minden régi poén jön, és ugyanúgy üt is, mint régen, és szinte az összes ikonikus színész is megjelenik a képkockákon.

ki kevesebb, ki pedig több időre. Így például egy nagyon furcsa kis jelenetben megjelenik Shannon Elizabeth is, vagyis Nadia, aki az első Amerikai pite-film csúcsbombázója volt, és hozzá kötődik a filmben az egyik legerotikusabb jelenet is abban a bizonyos szobában, Jimnél. A 2000-es évek elején egy igazi szexszimbólumnak számított a tiniknél, és persze ez a státusza a mai napig megvan.

Shannon Elizabeth a nagybetűs film után is számtalan produkcióban szerepelt, többek között az egyik Horrorra akadva vígjátékban is tiszteletét tette. 2022-ben kötötte össze az életét Simon Borcher rendezővel.

Shannon Elizabeth éppen most ünnepli a 49. születésnapját, így néz ki most a sztár:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás