Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nyugalom: megmenekült a világ legbutább, legbunkóbb szuperhőse

Nyugalom: megmenekült a világ legbutább, legbunkóbb szuperhőse

Zene, Film & Kultúra

Nyugalom: megmenekült a világ legbutább, legbunkóbb szuperhőse

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:41

Nem kell aggódniuk a Peacemaker rajongóknak, James Gunn sorozatát nem érinti a Warner kegyetlensége.

A galaxis őrzői filmek rendezője, James Gunn tavaly átnyergelt a Marveltől a DC-hez, és megcsinálta a The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag című rendkívül szórakoztató filmet, amiben megismerhettük a John Cena által alakított Peacemakert is. A karakter annyira tetszett a filmkészítőnek, hogy még egy sorozatot is összedobott neki az HBO Max számára, ráadásul egészen remek lett – kritikánkból kiderül, hogy miért:

A nagy sikert látva rögtön berendelték a Peacemaker - A békeharcos című széria 2. évadát, a rajongók pedig természetesen nagyon örültek ennek, de mostanában történt pár egészen meghökkentő dolog a stúdió háza táján: leforgatták a Batgirl filmet, de végül sehol sem mutatják be; illetve a Scooby! című animációs alkotás folytatását is beígérték, de abból se lesz semmi – így sokan elkezdtek aggódni a Peacemaker folytatásáért.

A fenti események hatására a minap valaki megkérdezte Twitteren James Gunn-tól, hogy mi a helyzet a Peacemaker 2. évadával, biztonságban van-e a folytatás – erre pedig egy rövid, velős, de annál megnyugtatóbb választ adott az író/rendező:

„Igen, srácok, nyugodjatok meg”.

Ezek alapján úgy tűnik, hogy megmenekült sokak kedvenc sorozata, vagyis Peacemaker hamarosan visszatér, hogy ismét elvarázsoljon minket a butaságával, bunkóságával, őrültségével, meg persze John Cena zseniális alakításával. Még szerencse, hogy a Warner kegyetlensége nem csapott le rá, hiszen valóban egy igazán különleges sorozatról van szó.

Itt lehet megnézni James Gunn Tweetjét:

Borítókép: Profimedia