promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi megvadult a kórházban, le kellett kötözni - elképesztő izgalmakat láthatunk videójában
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi önmagából kikelve ordibált a kórházban.

Néhány napja derült ki, hogy Tóth Andi összejött Marics Petivel. Az énekesek a közösségi oldalaikon egy forró csókkal jelentették be a nagy nyilvánosságnak, hogy egy párt alkotnak.

A fiatal énekesnő látszólag nagyon boldog új szerelme mellett, azonban most olyan felvételek láttak napvilágot, amiken az látszik, hogy Andi egy kórházi ágyon fekszik, és csövek lógnak ki az orrából. Egy másik felvételen már azt láthatjuk, hogy Andi kezei le vannak kötözve a kórházi ágyhoz, míg a szája be van ragasztva.

A harmadik videón éppen az ápolók tolják a kórház folyosóján az ágyhoz szíjazott Andit, aki megvadultan próbál kiszabadulni. A negyedik felvételen ismét egy kórteremben vagyunk, ahol Andi rá van kötve egy szívmonitorra. A videó készítője - aki vélhetően a menedzsere - közelebb megy az énekesnőhöz, és azt mondja neki, hogy

„bizonyíték, hogy van szíved”.

Persze a rajongóknak nem kell félniük, Tóth Andinak kutyabaja, csupán az új videoklipjét forgatja, aminek egy kórház szolgál helyszínül. Az Insta Story-ba feltöltött felvételek alapján egy hamisítatlan, vad, sokat mondó dalra és klipre lehet számítani, amiről egyelőre nem tudni, hogy mikor kerülhet fel az internetre. Mindenesetre az biztos, hogy horrorisztikus elemei is lesznek a videónak, ugyanis Andi úgy viselkedik a forgatáson, mint akit megszállt egy démon.

A szóban forgó felvételeket Tóth Andi 24 óráig elérhető Insta Story-jában nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás