promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
2022 novemberében 10 embernek örökre megváltozik az élete a Földön - elképesztő dologra figyelmeztet egy időutazó
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magát időutazónak valló férfi újabb jóslattal káprpztatta el rajongóit.

Az időutazó kontentek pár éve uralják a közösségi médiumokat, ezek a tartalmak egyfajta keverékei Nostradamus jóslatainak a tudományos fantasztikummal. Az időutazás és a jóslatok hibrid keverékei pedig elsősorban a YouTube-on és TikTok-on élik a virágkorukat, Magyarországon is döbbenetes rajongótábora van a fikció világába hajló zsánernek, amelyek elsősorban azért íródnak, hogy szórakoztassanak minket, kiragadjank kicsit a mindennapok folyásából.

És ha mindez még profin is van tálalva, az maga a műfaj csúcsa.

A YouTube-on például feltűnt egy férfi egy meghökkentő sztorival, ezek szerint ugyanis, ő - legalábis az állítása szerint - 2027-ben tartózkodik a totál üres Földön, csak ő van, és üres helyeken mászkál. A spanyol férfi pedig tényleg olyan videókat tölt fel futószalagon, hogy fényes nappal senki nincs az utcán, csak ő.

Egy másik időutazó pedig a közeljövőnkre nézve ad érdekes jóslatókat, neki is elképesztő rajongó- és lájkolótáora van. A Life.hu a DailyStar nyomán most arról ír, hogy a férfi 2022 novemberére vonatkozóan. egy napkitörés hatására ugyanis 10 ember szuperképességeket kap, és majd mindezt megtapasztalhatja a világ is.

A timevoyaging nevű felhasználónak amúgy egy jóslata sem vált be egyelőre. Korábban 2023 januárjára jósolt egy elképesztő felfedezést, amely szintén örökre megváltoztatja majd az életünket a földön.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás