promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson olyan felháborító dolgot mondott, hogy rögtön kifütyülték
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dwayne Johnson ellen fordult a közönség mindössze pár mondat miatt.

Dwayne Johnson annyira elfoglalt, amennyire csak egy ember elfoglalt lehet Hollywoodban, hiszen folyamatosan készíti a filmeket, műsorokat, sorozatokat, ráadásul még a különböző márkáit is egyengeti. Július 28-tól látható például a DC Szuperállatok ligája című animációs film, aminek az eredeti verziójában ő kölcsönzi Superman kutyájának hangját, a promóciós turné alatt pedig még azt is megengedte, hogy Kevin Hart megcsapja őt egy tortillával:

Biztosan sokan tudják már, hogy Dwayne Johnson hamarosan szuperhősként is bemutatkozik majd az október 21-én érkező Black Adam című filmben, amiben a DC univerzum egyik olyan karakterét alakítja, aki egyszerre jó, illetve rossz is. Természetesen a világsztár is ott volt a Comic-Conon, hogy népszerűsítse a várva várt alkotást, de eléggé elszomorította a rajongókat, mikor megválaszolta azt a kérdést, hogy ki győzne: Black Adam vagy Superman?

„Nagyon kiegyensúlyozott lenne az összecsapás. Attól függ, hogy ki alakítja Supermant. Csak ennyit mondok. Maradjunk ennyiben”

mondta Dwayne Johnson.

Ezek után páran a nagy felháborodásukban rögtön kifütyülték a világsztárt, hiszen sokan úgy értelmezték a szavait, hogy a DC új Supermant keres, vagyis Henry Cavill ezek alapján sajnos nem tér vissza, ami rendkívül nagy csalódást jelent rengeteg ember számára. A Witcher sztárja tökéletes volt Acélemberként, és évek óta pletykálják, hogy újra láthatjuk őt az ikonikus szerepben, de egyre inkább úgy tűnik, hogy erre már szinte semmi esély nincs – ez pedig hatalmas hiba a stúdió részéről.

Dwayne Johnson később elárulta, hogy nagyon jóban vannak Henry Cavill-lel, aki szerinte egy fenomenális Superman. Ráadásul még az exfelesége és üzleti partnere, Dany Garcia is teljesen odavan érte, szóval biztos, hogy nem lenne ellenére, ha esetleg összecsaphatnának a filmvásznon Black Adamként és Supermanként – a rajongók biztos, hogy eldobnák az agyukat ettől.

Egyelőre még semmi sincs kőbe vésve Henry Cavill és Superman jövőjével kapcsolatban, de a DC állítólag éppen egy új Acélember filmen dolgozik, amiben színes bőrű lenne a karakter:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás