promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Christopher Nolan új filmje már az első poszterével levett minket a lábunkról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sajnos még egy évet kell várnunk az Oppenheimer című filmre.

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni Christopher Nolant, mi azért mégis a biztonság kedvéért megtesszük még úgy is, hogy a sokak kedvenc rendezőjéről van szó. A szakma, a közönség és a kritikusok által is zseninek titulált filmkészítő az eddigi pályafutása során olyan mesterművekkel ajándékozott meg minket, mint például az Eredet, Csillagok között, Memento vagy A sötét lovag – hamarosan pedig bemutatásra kerül a következő alkotása, az Oppenheimer.

Ahogy azt a címéből sejteni lehet, az Oppenheimer című életrajzi dráma J. Robert Oppenheimerről, a híres amerikai tudósról szól, akinek komoly szerepe volt az atombomba megalkotásában.

Mivel fél Hollywood együtt akar dolgozni Christopher Nolannel, így a rendező kénye-kedve szerint válogathatott a színészek közül, míg végül megtalálta a tökéletes, sztárokkal telezsúfolt gárdát: Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Gary Oldman, Emily Blunt, Florence Pugh, Kenneth Branagh, Casey Affleck, Jason Clarke, Josh Hartnett, Benny Safdie, Jack Quaid, Matthew Modine és többek között Dane DeHaan is szerepelnek a filmben, aminek a címszerepét Cillian Murphy kapta – őt leginkább a Peaky Blinders című kultikus sorozatból ismerheti a közönség.

Az Oppenheimer amerikai bemutatója 2023. július 21-én lesz, vagyis még egy évet kell várnunk rá, de a stúdió már most kedveskedett nekünk egy látványos, hangulatos poszterrel, ami biztos, hogy mindenkinek meghozza a kedvét a filmhez, hiszen már ebből is látszik, hogy Christopher Nolan ismét egy epikus, elképesztő alkotást hoz nekünk.

Itt lehet megnézni az Oppenheimer első plakátját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás