promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fél világnak könnyeket csalt a szemébe az énekes, aki az elhunyt ikertestvére előtt tisztelgett egy csodaszép dallal
Borítókép:  youtube.com/America's Got Talent (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Wyn Starks produkciója teljesen lenyűgözte az America's Got Talent zsűrijét.

Amerika egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsora az America's Got Talent, amiben többek között Simon Cowell, Heidi Klum és a Modern család című sorozatból ismert Sofía Vergara a zsűritagok. Bármilyen produkcióval lehet ide jelentkezni, a lényeg, hogy maradandó és különleges legyen az élmény, amit a közönségnek adnak a fellépők. Nemrég például egy hollókői lány és a kutyusa mutatta meg, hogy mit tud a színpadon:

A minap egy rendkívül megható pillanatot élhettek át a nézők, mikor Wyn Starks megjelent a zsűri előtt. Az énekes elmondta, hogy a járvány miatt kirúgták a munkahelyéről, most a zenélésből próbál megélni, nemrég pedig hatalmas tragédia érte őt, ugyanis elhunyt az ikertestvére, aki mindig is támogatta őt abban, hogy híres előadó legyen belőle – szavaival könnyeket csalt Sofía Vergara szemeibe.

Mindenki szurkolt Wyn Starksnak, hiszen egy ilyen szívszorító történet után nagyon kellemetlen lett volna, ha kiderült, hogy nem jó énekes – de szerencsére nem okozott csalódást, ugyanis az ikertestvére emlékére előadott „Who I Am” című saját dalával mindenkit lenyűgözött, mivel nem elég, hogy maga a zene is mély és fülbemászó volt, de még a hangja is annyira csodásan szólt, hogy az embereket teljesen letaglózta vele.

Wyn Starks természetesen mindegyik zsűritagtól megkapta a bizalmat a továbbjutásra, ráadásul a közönség is annyira imádta őt, hogy sokan fel is háborodtak, amiért nem kapott arany gombot, vagyis a zsűri nem juttatta őt egyből az élő show-ba, hiszen megérdemelte volna.

Ettől függetlenül Wyn Starks komoly esélyes lett arra, hogy megnyerje az America's Got Talentet, hiszen ilyen lenyűgöző hangot ritkán hallhat az ember – szinte biztos, hogy ezek után sztár lesz belőle:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás