promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Retteg a Buckingham-palota: kideülhetett, hogy miért nem adnak információkat  - egy szakértő mondta el véleményét az úgynevezett zaklatási ügyről, és annak fejleményeiről
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy szakértő logikusnak tűnő magyarázatot adott a palota viselkedésére.

Az RTL.hu írta meg a The Sun brit bulvárlap nyomán, hogy mi lehet az egyik legnagyobb nyilvánosságot kapó, ám azóta kicsit háttérben mozgó ügy kapcsán a háttér, amiért nem történik igazán előrelépés, csupán homályos információkat és találgatásokat kapunk a Buckhingham-palotából.

Hogy miről van szó pontosan?

Arról a bizonyos zaklatási ügyről, illetve a későbbi vizsgálatokról, amelyben kiderülhetett, hogy Meghan Markle valóban megalázóan bánt-e az alkalmazottjaival. Duncan Larcombe, a brit királyi család szakértője most nyilvánosan mondta el véleményét az ügyről, szerinte ha a vizsgálatokból kiderülne, hogy Meghan zaklatta az alkalmazottakat, akkor Meghan Markle és Harry herceg újabb, nagy botrányokat kavaró interjút adnának.

A szakértő szerint Harry és Meghan újabb interjút adna Winfrey Oprah-nak, amelyben eljátszanák az áldozatot, ezzel pedig még nagyobb fájdalmat okozhatnának II. Erzsébetnek és az egész családnak. A palota épp ezt szeretné megelőzni azzal, hogy az általuk megrendelt vizsgálat eredményeit nem publikálják, nem hozzák a nyilvánosság elé.

A vádak szerint amúgy Meghan Markle érzelmileg manipulálta az alkalmazottakat, és megalázta őket. A plaota éppen ezért független vizsgálatot rendelt el a dolog tisztázásnak érdekében, ám nagyon úgy tűnik, hogy az eredményeket már nem fogjuk megismerni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás