promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry hercegről kitálalt egy szakértő, már tudjuk az igazságot
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Popkultúra, történelem és bulvár vonzásában.

Óriási népszerűségnek örvendeken azok a kiadványok, könyvek és cikkek, tévéműsorok és fiktív sorozatok, amelyek bizony a brit királyi család történetével vagy éppen mindennapi dolgaival foglalkoznak. Az egyik ilyen nagysikerű mű a Netflixen futó The Crown (A korona), amely II. Erzsébet uralkodásáról szól, és ahogy az idő telik, úgy szépen lassan haladunk a jelenhez is, így pedig rengeteg szállal összekötődhet a sorozat a napi valósággal is. 

És bizony az egyes jelenetek dramaturgiája akár botrányok okozója is lehet.

Egyelőre négy évad készült el a többszörösen díjnyertes sorozatból, amely világszerte milliókat ültet a streamingszolgáltató műsorai elé. Hamarosan érkezik majd az 5. évad, pontosan idén novemberben debütál majd. Az új etap fókuszában Diana és Károly herceg válása, valamint Diana halála lehet majd. Így pedig el is érkeztünk már az 1990-es évekhez.

A Mirror brit bulvárlap nyomán a Blikk Rúzs most arról számolt be, hogy Harry herceg és egy királyi szakértő, Angela Levin között szóba került a sorozat. A szakértő arról számolt be, hogy Harry azt mondta neki, figyelemmel kísérik a szériát, tehát nézői a sorozatnak, ám azt is elmondta a herceg a szakértő állítása szerint, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy abbahagják, mielőtt az ő történetük is következne.

Az eset még korábban történt Levin elmondása szerint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás