Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dallos Bogi magenta bikinire vetkőzött, és felizgatta fél Horvátországot

Dallos Bogi magenta bikinire vetkőzött, és felizgatta fél Horvátországot

Zene, Film & Kultúra

Dallos Bogi magenta bikinire vetkőzött, és felizgatta fél Horvátországot

Zene, Film & Kultúra

Promotions 19:38

Az énekesnő végre felpróbálhatta az új fürdőruháját. Mindenki örült!

Nem vesztegeti el a nyarat Dallos Bogi, aki hol a munka, hol pedig egy kis lazulás okán állandóan mozgásban van. Fellépett már persze a Balaton környékén, ami ilyenkor kihagyhatatlan, de sikerült külföldre is eljutnia.

Prágában sima nadrág-póló-sportcipő kombinációban fotózták, Párizshoz azonban már csakis elegánsabban lehetett kiöltözni. Ezek azonban mind „munkalátogatások” voltak, Bogi céges meghívásokat teljesített, ahová a férje, Puskás Peti nem kísérte el.

„A nászutunkat itt töltöttük, és most csodás visszatérni. (Hiányzol azért, szerelmem.) A tegnapi laborlátogatás után beindultunk a városba, és csodás helyeken sétáltunk. Ma folytatjuk a felfedezést”

– posztolta ki az énekesnő az Instagram-oldalára, aztán pár nappal később már a kedvesével is alkalma nyílt andalogni. Meglepő, de először járt Horvátországban, és a hely azonnal elvarázsolta.

A képek tanúsága szerint a magyar sztárpár Splitben ütötte fel a főhadiszállását, ahonnan már elképesztően dögös képeket is kaptunk Bogitól. A szőke haját jelenleg hosszabbra növesztő énekesnőnek fantasztikusan áll a magenta szín, legalábbis az ilyen bikinijétől leesett az állunk.

„Felavattam az új kedvenc fürdőruha szettemet. A trendi megjelenésen és a kompromisszummentes kényelmen felül ez a kollekció idén is környezetkímélő anyagokból és technológiákkal készült. Minden darabja szupergyorsan száradó, klórellenálló anyagból készült, és UPF 50 faktorának köszönhetően védik bőrödet a káros sugárzások ellen”

– adott rövid tájékoztatót Bogi, de a férfi rajongók alighanem annak örültek a legjobban, hogy a karcsú szépség elöl-hátul megmutatta magát a bikiniben, így a formás melleiben és popsijában is egyaránt gyönyörködhettek.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria