Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jay és Néma Bob visszatér: megérkezett a Shop-stop 3 előzetese, és rendesen odacsap

Jay és Néma Bob visszatér: megérkezett a Shop-stop 3 előzetese, és rendesen odacsap

Zene, Film & Kultúra

Jay és Néma Bob visszatér: megérkezett a Shop-stop 3 előzetese, és rendesen odacsap

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 14:54

A zseniális Kevin Smith még a majdnem végzetes szívrohamából is poént csinál az új Shop-stop filmben.

Kevin Smith korunk egyik meghatározó rendezője, aki az 1994-es Shop-stop című filmmel megmutatta a világnak, hogy aprópénzből is lehet sikeres mesterművet készíteni, csak kreativitás és határozott vízió kell hozzá. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a klasszikus alkotásnak köszönhetően megismerhettük Jayt és Néma Bobot, minden idők talán legidiótább karaktereit.

Kevin Smith 2018-ban súlyos szívrohamot szenvedett el, ami majdnem az életébe került, de csodával határos módon túlélte, onnantól kezdve pedig gyökeresen megváltoztak a dolgok: elhatározta, hogy minden egyes napot úgy él meg, mintha az utolsó lenne, és egy bensőséges filmben fogja kiadni magából a traumáját – így született meg a Shop-stop harmadik részének ötlete.

A rajongók nagyon örültek a hírnek, hiszen a 2006-os második rész is remek volt, ráadásul ilyen belső indíttatással mindenki biztos volt abban, hogy a Shop-stop 3 is egy igazi remekmű lesz – nos, az első előzetes alapján jók voltak a megérzések.

A Shop-stop 3 rövid, de annál mókásabb kedvcsinálójában láthatjuk, ahogy az eredeti film egyik „hőse”, Randal az ikonikus kisboltban szívrohamot kap és kis híján meghal, de a kórházi ágyán eltökéli, hogy nem vesztegeti tovább az idejét, és csinál egy filmet – ami gyakorlatilag a Shop-stop, így Kevin Smith ezzel a saját életét álmodja a nagyvászonra.

Kevin Smith mellett természetesen Jason Mewes, Jeff Anderson és Brian O'Halloran is visszatérnek az eredeti brigádból, hozzájuk csatlakozik még Rosario Dawson, Fred Armisen, Justin Long és többek között Ben Affleck is, szóval nem lesz hiány nagy nevekben.

A jelen állás szerint szeptemberben bemutatásra kerülő Shop-stop 3 valóban remeknek ígérkezik, és ezt az előzetes is bizonyítja – magyar premierről egyelőre még nincsenek hírek:

Borítókép: youtube.com/Lionsgate Movies (screenshot)