promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis egy prostituáltat kupakol a vécében, de meleg csók is van az új klipjében
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan igazán botrányosnak fogják tartani Curtis legújabb klipjét, de ez is a lényeg.

Év elején bővült a többszörös arany-, és platinalemezes rapper/dalszerző, Curtis diszkográfiája a Guy Ritchie-film ihletésű, „Spíler” című EP-vel. A népszerű kiadvány többek közt a „Belehalok” társalkotójával, BLR-rel, 4Tress-szel és Essemmel közös felvételeket tartalmaz és olyan klasszikus Curtis-szerzeményt is szerepeltet, mint a „Piszkos kölyök".

Sosem állt távol Curtistől, hogy fricskát mutasson a rapipar bizonyos szereplőinek, ezúttal pedig egy új felvételben is reflektál egy manapság uralkodó, torzító jelenségre. Itt a „Pezsgő Kaviár K*rvák”!

„A szövegeim többsége komolyabb hangvételű, viszont most másként, kicsit viccesebb formában akartam írni dalt. A „Pezsgő Kaviár Kurv*k” azokról a mai, újhullámos rapperekről szól, akik teljesen elferdítik saját valóságukat és azt a látszatot keltik, mintha állandó luxusban és féktelen fényűzésben áztatnák magukat. Ez, persze meg sem közelíti azt az életet, amit valójában élnek…”

- nyilatkozta a Magneoton kiadónak a rapper.

A rapper dupla csavart vitt új zenéjébe: nemcsak magával a szöveggel, hanem újvonalas/trapes zenei alappal is görbe tükröt állít az irányzat képviselőinek. Széki Attila azt is hozzátette, hogy mindenki nyugodjon meg, nem készül stílust váltani.

Jimy J. Hollywood pedig ismét mozivászonra illő, fantasztikus videóklipet álmodott meg a trackhez, a témát meghökkentő, szarkasztikus képsorokra lefordítva. Van olyan jelenet, amint Curtis éppen egy prostival szexel a vécében, de akad egy forró meleg csók is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás