promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyuricza Dóra, Sári Évi, és Curtis exének a mellei is tehetnek arról, hogy ilyen forróság volt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zimány Linda is bikiniben mutatta meg magát, Demi Rose pedig meztelenre vetkőzött.

A hőhullám mellett mi tudott még nagyobb kánikulát okozni Magyarországon? Hát a celebek forró képei! Pont beletrafáltunk, mivel Curtis barátnőjével indítottuk a hetet. Azóta csütörtökön nagyot robbant a hír, hogy Curtis és Barnai Judit szakítottak.

Végül egy neve elhallgatását kérő ismerős erősítette meg a Blikknek, hogy igazak a pletykák. Curtisnek és kosárlabdázó barátnőjánek voltak hullámvölgyeik, majd kiderül, hogy ez a szakítás tényleg végleges-e.

Barnai Judit után dr. Zimány Linda következett, aki aprócska bikiniben pózolt.

A Splash együttes egykori tagja, Sári Évi is főszereplő volt Kiss Virág mellett. Mind a ketten fürdőruhában mutatták meg a csodás testüket. Egy új indulóval is találkozhattatok, mivel Teri Joy még sosem szerepelt a válogatásban.

Rácz Jenő felesége, Gyuricza Dóra még nincs annyira megelégedve az alakjával, de Michelin-csillagos séf mindig önbizalmat önt belé, ha esetleg a tükör előtt ócsárolná magát. Friss bikinis fotókat ezért még nem tudunk róla mutatni, de visszamentünk a múltba nosztalgiázni egy kicsit.

Barta Sylvia Magyarországról Horvátországba menekült - két fajta fürdőruhában is láthatjátok a TV2 műsorvezetőjét.

Az egyik kedvenc modellünk, Demi Rose is visszatért, ráadásul meztelenül mutatta meg magát, így nagyon érdemes kattintani.

Közben a Dancing with the Stars profi táncosa, Stana Alexandra Gyálon járt a Fundy tónál, és igazán extrém bikinis képeket posztolt a rajongóknak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás