promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő feleségének bikinis képei 40 fok fölé emelik a hőmérsékletet, de Barta Sylvia is vetkőzésbe kezdett – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyuricza Dórától egy ideig még nem látunk friss fotókat, mivel nincs megelégedve az alakjával.

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kislánya, Kamilla hála égnek teljesen egészségesen jött a világra. Az anyuka nem olyan rég nyilatkozott a Blikknek arról, hogy jelenleg még nem érzi jól magát a bőrében. Amikor a tükörbe néz és ócsárolja magát, a Michelin-csillagos séf mindig leállítja, és hát ilyen egy igazi férj.  Így friss bikinis képeket még nem fogunk látni Gyuricza Dórától, de mi visszamentünk kicsit a múltba.

Barta Sylvia Magyarországról Horvátországba menekült, ahol persze ugyanolyan hőség van, de legalább ott meg tud mártózni a tengerben. A műsorvezető büszkén vallhatja magáról, hogy elmúlt 50 éves, mivel bőven tagadhat le a korából. Ahogyan a bikinis képein látni fogjátok, kiváló és kívánatos formában van.

Zárásként pedig jöjjön Dorothy Petzold, aki még sosem szerepelt a válogatás rovatunkban. A londoni modell szépen növeli a követői számát Instagramon, de nem is csoda, mivel az ellenállhatatlan képei minden netező fantáziáját beindítják.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás