promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hény évesek valójában a Stranger Things tini szupergyerekei? Nagyon meg fogsz lepődni a korukon, főleg Steve Harringtonén
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sorozat, amely valószínűleg örök nyomot hagy maga után az emberiség történelmén, de a soroazattörténeten biztos, hogy erőteljeset.

A Stranger Things a Netflix valószínűleg legnagyobb dobása az elmúlt tíz évben, immár a negyedik évadnál járunk, amelyet két részre bontottak a hatás kedvéért, és az utolsó két gigantikus rész július elsején érkezik a streamingszolgáltató repertoárjára. A két epizód pedig valami elképesztő végjátékot ígér, a trailerek alapján maga lesz az apokalipszis a Vecna elleni nagy küzdelem, az utolsó összecsapásban így minden szál összefut, és csomó kerül a szálak végére. Valószínűleg tragikus fordulatokra is fel kell készülnünk, erről pedig korábban már több pletyka is elterjedt az internet különös fórumain.

Még egy hét, addig pedig a rajongóknak maradnak a teóriás cikkek, a találgatások, és persze egy rakat olyan érdekesség, amely könnyed kis kikapcsolódsát ígér a nap végén vagy éppen elején.

Így például az, hogy valójában hány évesek a sorozat szereplői. A negyedik évad jóval a harmadik évad után jött ki, így bizony némely esetben bajban lehetünk a szereplők valós és filmbeli korát illetően

A szóban forgó kérdésben a Női témák című weblap közölt egy izmos válogatást. Mint a cikkből kiderül a Tizi játszó Millie Bobby Brown a sorozatban most éppen egy 15 éves lányt alakít, a valóságban pedig 18 éves a színésznő. Mike, azaz Finn Wolfhard is 15 éves a szériában, ám a valóságban ő már betöltötte a 19-et is, míg Max, azaz Sadie Sink már kereken húsz éves.

Steve Harrington pedig 30 éves is elmúlt már, a sorozatban viszont egy 19 éves srácot alakít.

Mindez pedig csak egy kis lapszéli kontent, mert a lényeg július elsején jön majd, és erre lehet számítani:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás