promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
3 Netflixes sorozat, ami tarolt idén – Ezeket látnod kell!
Borítókép:  Pixabay / Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a három sorozat kiemelkedően teljesített 2022-ben a Netflixen - Neked melyik a kedvenced? 

2021-ben sem okozott csalódást a Netflix a sorozatok terén - csupa kinccsel ajándékozott meg minket. De nem csak minket értek meglepetések, a Netflix számára is döbbenetes siker lehetett, hogy az egyik alkotásuk minden idők legnézettebb sorozatává vált a felületükön. Mit érdemes idén megnézni, ha még eddig nem tettük? Lássuk őket! 

1. Nyerd meg az életed

Hát egyértelmű... az idei év legnagyobb dobása a koreai gyártású sorozat lett. A megjelenése óta sem lankad a népszerűsége, talán már nem is létezik olyan ember, aki ne ismerné. A Netflix eddigi legnagyobb sikerét már állítólag több, mint 142 millió felhasználó tekintette meg.

A sorozat sajátossága, hogy kegyetlenül kritizálja világunkat és annak kapitalista mivoltát.

Ha még nem láttad, akkor nem fogod megbánni, ha adsz neki egy esélyt! 

2. A nagy pénzrablás

Az egyik legsikeresebb idegen nyelvű sorozat ez a spanyol alkotás. Érdekes, hogy a széria először nem hengerelte le a hazájában élő népességet, a spanyolokat, de világ többi részének meghódítása után ott is felkapott lett.

A történet izgalmas, rengeteg csavarral és zseniálisan összeállított szálakkal.

Az utolsó évad is képes volt megadni a végső löketet a feszültség és a figyelem fenntartásához. 

3. Árnyék és csont

Fantasy rajongók figyelem! A varázslatos Árnyék és csont világa igencsak hamar beszippant majd, ha kedveled a kalandos történeteket és a csodásan felépített fantáziavilágokat. A főszereplő, Alina Starkov, kiváltságos erejének felfedezése után rejtőzködni kényszerül, mivel rengetegen megpróbálják kisajátítani és felhasználni azt önös célokra. Alina azonban nem hagyja magát és beleveti magát sorsának viszályokkal teli sodrásába. 

Forrás: GLAMOUR

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás