promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztián dühében tiszta vizet öntött a pohárba: valójában ezért szakítottak Zsuzsikával
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zámbó Krisztián megelégelte a pletykákat, és elárulta, hogy mi az igazság.

Szinte egy lavina erejével jött pár héttel ezelőtt a megdöbbentő hír, hogy a sokak által álompárnak titulált Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika több év után szakítottak, ráadásul nem úgy, ahogy szoktak, hanem most tényleg véglegesen, pedig állítólag már az esküvőt tervezgették – ezzel pedig ők is beigazolták, hogy valóban valamilyen átok sújtja a Nyerő páros szereplőit, hiszen sorra mennek tönkre a játékosok kapcsolatai.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika eddig szinte semmit sem árultak el arról, hogy pontosan miért mentek szét, de egyesek szinte rögtön azt feltételezték, hogy csak egy aljas színjáték az egész, és igazából még mindig egy párt alkotnak, csupán a címlapokra akartak kerülni. Ezt a rosszindulatú szóbeszédet támasztotta alá bizonyos szempontból az is, hogy nemrég együtt kocsikázott a két híresség, de úgy tűnik, hogy nincs alapja a dolognak – ezt maga Zámbó Krisztián erősítette meg egy enyhén dühös hangvételű kommentben, amiben azokra a támadásokra is reagált, hogy az embereket „elvileg” nem érdekli a magánéletük.

„Na akkor tisztáznám! Nem vagyunk együtt és igen, találkoztunk, de igen, ebben igazat adok, ki a francot érdekel? Mi nem vesztünk össze, és egy forintom nincs ebből. Én a szívem szerint senkinek nem kötném az orrára, mi van velem, vagy Zsuzsival! Mi nem vesztünk össze, csak úgy éreztük, mások a jövővel kapcsolatos terveink! Nem volt sem nő, sem férfi a dologban. És sehol nem adtunk interjút senkinek, mert a mi dolgunk, de ilyen a média! Engem sem érdekel, hogy mi van az életetekkel! Mi a f...nak kell velünk foglalkozni? Mi jóban maradtunk és ennyi! Köszönjük a megértést!”

– írta állítólag Zámbó Krisztián.

Úgy tűnik, hogy az emberek teljesen félreértették a szituációt, hiszen Zámbó Krisztiánék nem jöttek újra össze, csupán nem haragban váltak el, ezért még mindig találkozgatnak, ami természetes, mivel hosszú évekig fontos szereplői voltak egymás életének.

Sokak szerint teljesen jogos, amit Zámbó Krisztián írt, ráadásul ritka, hogy egy híresség ilyen őszintén reagáljon nyilvánosan egy pletykára, ami érthető módon minden bizonnyal eléggé frusztrálta őt.

Itt lehet megtekinteni egy videót arról, hogy milyen cuki pár volt Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás