promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy pszichológus szerint Zámbó Krisztiánék kapcsolata egy játszma volt
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szakember szerint Krisztián és Zsuzsi forgatókönyvszerűen éltek.

Zámbó Krisztián és menyasszonya, Zsuzsi 11 év után úgy döntött, végleg elválnak útjaik. Az énekes a közösségi oldalán tudatta a követőivel, hogy mi vezetett a szakításukhoz. Elmondása szerint a kapcsolatuk többször került hullámvölgybe, egyszer szakítottak, egyszer kibékültek, ráadásul kétszer is eljegyezte szerelmét, de most úgy látszik, közös életük eddig tartott.

Az általunk megkérdezett pszichológus szerint az olyan kapcsolatoknál, ahol állandóak a szakítások és a békülések, előfordulhat, hogy a felek egyfajta játszma forgatókönyvét követik, gyakran a viták, szakítások és békülések is egy szinte forgatókönyvszerű rendben történnek.

„Sokszor a hozott gyermekkori sérelmek, családi minták, kommunikációs deficitek állhatnak ezen szituációk mögött, amikor a felek szükségleteiket, igényeiket nem megfelelően kommunikálják, félreértik, esetenként nem tudnak jól egymásra hangolódni. A folyamatos ismétlődése a játszmaszerű szakításoknak, béküléseknek egyfajta "álbiztonságot" is adhat, hiszen már egyik fél sem tudja igazán "komolyan venni" a másik és akár a saját szavait sem, ugyanakkor a továbblépést, a párkapcsolati szinten való fejlődést is gátolja”

Tusori Eszter pszichológus szerint egy ilyen kapcsolat lezárása után is nagyon fontos, hogy a felek önismeret szempontjából is vissza tudjanak tekinteni az elmúlt időszakra, felelősséget tudjanak vállalni a saját hibáikért a kapcsolatban, mi az, amiben nekik maguknak fejlődniük kell, milyen múltbeli csomagot kell letenniük ahhoz, hogy a jövőben egy teljesebb, boldogabb kapcsolatot alakíthassanak ki akár mással, akár egymással.

Zámbó Krisztián egyértelműen kijelentette, hogy a kapcsolatuk Zsuzsival végérvényesen lezárult, szóval nem valószínű, hogy a jövőben valaha is újra egymásra fognak találni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás