promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: szakított a híres magyar pár
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mégsem lesz esküvő.

Zámbó Krisztián és párja, Zsuzsi 11 év után úgy döntöttek, hogy végleg elválnak útjaik. A páros kapcsolata már korábban is került hullámvölgybe, együttlétük során többször is szakítottak, mégis mindig visszataláltak egymáshoz. Krisztián aztán eljegyezte szerelmét, de úgy tűnik, az esküvőre már nem fog sor kerülni.

Krisztián az Instagram-oldalára töltött fel egy videót, amiben nyilvánosságra hozta, miért szakítottak végül Zsuzsival. Az énekes elmondása szerint már három hete nincsenek együtt volt szerelmével, és nem egy harmadik személy miatt döntöttek a szakítás mellett, egyszerűen csak úgy érezték, hogy ez már nem működik köztük.

11 év hosszú idő, és ezalatt az idő alatt sok minden megváltozott, ugyanúgy Krisztián és Zsuzsi is, és ahogy az énekes fogalmazott, most már tényleg nincs remény arra, hogy ismét kibéküljenek.

Krisztián nem csak a saját, de volt párja nevében is köszönetet mondott azért a sok szeretetért és támogatásért, amit a követőiktől kaptak az elmúlt években, és kikötötte, hogy kapcsolatukról és a szakításukról semmilyen formában nem fognak már nyilatkozni a jövőben.

„Még hallani fogtok rólunk...de külön”

- zárta a videós üzenetét Zámbó Krisztián.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás