promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves titokban megházasodott, és elvette a világ legmenőbb csaját, a Stranger Things egyik főszereplőjét?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megdöbbentő, de valójában ez történt.

A Matrix sztárja, a rajongvaimádott Keanu Reeves egészen szédületes kijelentést tett egy vele készült interjúban. Azt állította ugyanis, hogy 30 éve összeházasodott a kilencvenes évek egyik legjobb csajával, Winona Ryderrel, aki pár évvel ezelőtt néhány évnyi Hollywood-ból való száműzetés után bombasztikus alakítással tért vissza a világ egyik legjobb sorozatában, a Netflixen futó Stranger Thingsben.

Amennyire hallgattak a lapok a színésznőről a kétezres években, annyira sokat beszélnek róla most. Winona élete legjobb alakítását hozza a szériában, amelynek népszerűsége sosem látott méreteket öltött, miközben közeledik július 1., és a negyedik évad utolsó két epizódja.

A Huffington Post számolt be Keanu Reeves elképesztő bejelentéséről a házassággal kapcsolatban. De igazából amennyire furcsán hangzik elsőre, annyira igaz, ha mélyebben megértjük, hogy mi történt Francis Ford Coppola 1992-es klasszikusában, a Drakulában, amely az eredeti mű, Bram Stoker regényét követi. És olyan csúcsszínészekkel operál, mint Drakula szerepében Gary Oldman.

Winona Ryder Mina Murray-t alakítja, míg Keanu Reeves Jonathan Harker bőrébe bújik.

És bizony a filmben van egy jelenet, amikor a két színész összeházasodik, sőt, ebben a jelenetben egy igazi pap vezeti az esküvőt, méghozzá így egy igazi egyházi ceremónián. Keanu Reeves most viccesen úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg ezáltal Isten szemében ők házasok. Korábban amúgy már Winona Ryder is tett erre az esküvőre viccesen egy kijelentést, hogy valójában összeházasodtak a filmvásznon. Méghozzá akkor, amikor 2018-ban a magyarul Végállomás: esküvő című közös filmjüket promotálták a nagyközönség előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás