promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriásit bakizott a Netflix, őrjöngenek a Stranger Things rajongók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix csúnyán elspoilerezte a Stranger Things 4. évadának fináléját.

Május 27-én került bemutatásra a Stranger Things három éve várt 4. évadának első adagja (vagyis összesen 7 rész), ami máris elképesztő sikert hozott a Netflixnek. Július 1-én kerül fel a platformra a szezon utolsó két epizódja, amiben állítólag brutális vérengzésre és valakinek a halálára is számíthatunk, így a rajongók már szinte tűkön ülnek, hogy végre láthassák az epikusnak ígérkező finálét – de a streamingóriás most hatalmasat bakizott, mindössze hetekkel a premier előtt.

Már előfordult, hogy egyesek idő előtt lelőttek pár csavart az alkotásból, hiszen a Willt alakító Noah Schnapp például folyton olyan dolgokat oszt meg a közösségi oldalán, amiket nem kellene – a sorozat indulásakor, 2016-ban pedig a Dustin szerepében tündöklő Gaten Matarazzo árulta el véletlenül a mostani, 4. évad egyik legizgalmasabb történeti elemét:

Most viszont a Netflix hibázott egy nagyot azzal, hogy megosztott a Stranger Things 4. évadának maradék két részéből pár képet, és az egyik felvételen véletlenül elárulta, hogy mi lesz az egyik legfőbb karakter sorsa – akiért amúgy jelenleg is izgulnak (vagyis inkább izgultak) a nézők.

A továbbiakban SPOILEREZÜNK, így aki még nem látta a Stranger Things 4. évadának eddig elérhető első 7 epizódját, az ne olvasson tovább!

A 7. rész végén rengeteg izgalmas dolog történik, hiszen megtudjuk, hogy Vecna nem más, mint az 1-es számú alany, aki Tizihez hasonló módon szupererővel rendelkezik, de miután áttaszítják őt a Hellyel Lefelébe, szörnyeteggé válik – de a nagy leleplezés előtt még látjuk, ahogy elkapja a Natalia Dyer által alakított Nancy Wheelert, akinek a sorsa kérdéses.

Nos, többé már nem kell aggódnunk Nancyért, ugyanis a Netflix fotói között szerepel egy felvétel, amin él és virul, ráadásul ott vannak vele a többiek is – vagyis ezek alapján valahogy túléli Vecna támadását és megmenekül, ez pedig orbitális spoiler.

Hiába jelezték már dühükben többen is a dolgot, a Netflix egyelőre kint hagyta a nemrég megosztott képeket, amiket alább lehet megnézni – de addig is egyik Stranger Things rajongó se feledje, hogy július 1-én jön a 4. évad utolsó két része:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás