promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Keanu Reeves ritkán látható barátnője, a gyönyörű Alexandra Grant - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon ritkán látni őket együtt.

A Mátrix-trilógia és megannyi nagysikerű film sztárja, Keanu Reeves nemcsak visszafogott, dorbézolásmentes életmódjáról és egyszerűségéről, hanem hatalmas adakozásairól is híres. Keanu Reeves az egyik legkedveltebb sztár világszerte, aki a Google-statisztikák szerint is előkelő helyen végez a keresési listákon. Ez nem véletlen, hiszen egyrészt imádják a rajongók, másrészt pedig annyira "titkos" az élete, hogy mindenkinek vadászni kell a róla szóló információkat. Keanu Reevesnél ez tudatos választás.

Végtelen mennyiségű cikk szól arról, hogy ő Hollywood legjobb fej színésze, aki elképesztően emberi dolgokat csinál a mindennapokban, természetesen akkor, amikor nyilvánosan mutatkozik. Persze azt is tudni kell róla, hogy rengeteg tragédia történt az életében, többek között feleségét is elvesztette egy autóbalesetben, így nem meglepő, hogy nála eltolódtak kicsit a hangsúlyok azt a kérdést vizsgálva, hogy mi az elsőrendűen fontos az életben, és mi az, ami másodlagos, vagy harmadlagos.

A sztár a nagyvonalúságáról is híres, ugyanis tudni lehet, hogy a Mátrix-trilógiáért kapott gázsi jó részét például eladományozta, másik részét pedig szétosztotta a stábtagok között. Többször is nyilatkozott arról, hogy a pénz számára nem fontos.

Keanu Reeves 2019 óta alkot egy párt a gyönyörű Alexandra Grant-tel. A képzőművésszel még 2009-ben kezdődött a barátságuk, amely szépen lassan fordult át szerelembe. Kezdetben üzleti partnerek voltak, több könyvön is együtt dolgoztak.

Sőt, nemrégiben gründoltak közösen egy kiadót is, amelyet X Artists Books-nak neveztek el.

Egy róluk készült videóban azt is láthatjátok, hogy mennyire izzik körülöttük a levegő:

Nemsokára pedig újra láthatjuk majd őt a filmvásznon, méghozzá Neo szerepében a Mátrix negyedik részében, amelyről nem sokkal ezelőtt befutottak az első vélemények is, amelyek elmondják, milyen érzés volt kicsit visszatérni a Mátrixba:

(via Cheatsheet)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás