promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott az első vélemény a Mátrix 4-ről – Mire számíthatunk?
Borítókép:  Neo szerepében Keanu Reeves / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megvolt a Keanu Reeves főszereplésével érkező Mátrix 4 első tesztvetítése, és elég meglepő reakciót kaptunk.

1999-ben a Mátrix teljesen megváltoztatta a hollywoodi filmgyártást a formabontó technikai megoldásainak köszönhetően, és végül két nagysikerű folytatást kapott, amiket igaz, hogy akkoriban nem igazán tudott értékelni a közönség, de az évek elteltével egyre többen gondolják úgy, hogy egy közel tökéletes trilógiát hoztak nekünk a Wachowski-testvérek – éppen ezért lepődtek meg olyan sokan, mikor bejelentették, hogy jön a folytatás, ráadásul Keanu Reeves is visszatér.

Az állítólag Matrix: Resurrections (vagyis szabad fordításban Mátrix: Feltámadások) címmel érkező alkotást Lana Wachowski rendezi és Keanu Reeves mellett Carrie-Anne Moss is szerepelni fog benne, hozzájuk csatlakozik még Neil Patrick Harris, Christina Ricci, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Yahya Abdul-Mateen II és többek között Priyanka Chopra Jonas is.

A rajongók már nagyon várják, hogy december 22-én mivel lepnek meg minket a Mátrix 4 készítői, de vannak olyan szerencsések, akik nemrég ott lehettek egy tesztvetítésen, amin a film egy olyan verzióját láthatták, ami még nem végleges. Ilyenkor az alkotók figyelembe veszik a maréknyi közönség véleményét, és ha úgy látják, hogy jogos, amit mondanak, akár még változtatást is eszközölhetnek, hogy minél tökéletesebb legyen a végeredmény.

Most kiszivárgott egy ilyen néző reakciója, és elég érdekes dolgokat mondott a Mátrix folytatásáról:

„Délután levetítették a Mátrix: Feltámadásokat, és: furcsa, meta, leköti a figyelmet, meglepően vicces és túlzottan nagyratörő. Arra számítok, hogy elég megosztó lesz, de azok az emberek, akik szeretni fogják, igazán szeretni fogják.”

Ezek alapján Lana Wachowskinak sikerült valami igazán egyedit csinálnia, ami elgondolkodtat és szórakoztat minket, de lehet, hogy túlzottan kusza lesz ahhoz, hogy mindenki értse – szóval úgy tűnik, hogy egy igazi Mátrix-filmet kapunk, amire érdemes volt ilyen sokáig várni, de ez majd pár hónap múlva kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás