promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hamarosan érkezik a 63 éves Emma Thompson meztelenkedős filmje – vajon mennyi látszik majd a színésznő testéből?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztárt először találta meg egy ilyen pikáns feladat.

Emma Thompsont az egyik legvisszafogottabb, legmértéktartóbb, kiemelkedő szakmai ismeretekkel rendelkező brit színésznőként tartják számon. A sztár azonban 63 évesen úgy gondolta, hogy nem árthat meztelenül is megmutatnia magát a vásznon.

Tavaly forgatta a Good Luck to You, Leo Grande (Sok szerencsét, Leo Grande) című alkotást, amelynek bemutatójára június 17-én kerül sor,bár a januári Sundance Filmfesztiválon volt a premierje. Ebben a mindössze 29 éves Daryl McCormack volt a partnere, vele kellett – mint férfi prostituálttal – több alkalommal is ágyba bújnia.

A színésznő először szabadult meg a moziközönség előtt a ruháitól, érthető tehát, hogy ideges is volt miatta. De muszáj volt, mert Thompson egy özvegy tanárnőt alakít a filmben, aki életében először szeretné megtapasztalni az orgazmust.

Nem sokkal a bemutató előtt a sztár újabb részleteket osztott meg a produkcióval kapcsolatban, feltehetőleg azért, mert már mindenki az ominózus pucér jeleneteit szeretné látni. Bár a film dúskál fülledt akciókban, Thompson azért kijózanítólag is szólt róla:

„Az emberi test nincs őszintén megjelenítve a képernyőn, szinte sohasem, különösen az én szakmámban nem. Nem becsüljük meg eléggé a szexet a társadalomban, Nancynek, a főszereplőnek azonban van bátorsága ehhez. Sok barátom dicsekszik arról, hogy remek a szexuális élete, de nem hiszem, hogy igazat mondanak. Én sem gyakran nézegetem magam a tükörben, hamar elkapom a fejem. Nagyon korán átmossák az agyunkat, senki nem akar olyat látni, amit nem tud elfogadni.”

A színésznő természetesen arról is panaszkodott, hogy a nemi együttlétek során a nők mindig másodlagosak, az ő érzéseikkel, kielégülésükkel nem sok férfi törődik. A filmben viszont a főszereplő maradéktalanul képes élvezni a testét, örül annak, amilyenné vált.

Thompson egyébként nem a prüdériája miatt nem vetkőzött eddig, egyszerűen csak nem találták meg az ilyen feladatok. Tudja, hogy sosem felelt meg a férfi producerek szépség-elvárásainak, most azonban elérkezett számára a nagy megmérettetés ideje. Vajon mennyi fog látszódni a testéből a vásznon? Ez lett volna a legérdekesebb kérdés – és persze emiatt előzetesen ezt nem is válaszolta meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás