promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gömbölyű mellek, formás fenék – tényleg hibátlan alakja van a világ legszexibb időjárás-jelentőjének
Borítókép:  Hoy / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mexikói hölgyről a Playboy is azt állította, hogy érdemes miatta tévét nézni.

A 31 éves Yanet Garcia Mexikóban él, de nemcsak a latin-amerikai ország, hanem az egész világ legszexibb időjárás-jelentő hölgyének tartják. Ezzel persze lehet vitatkozni, azzal viszont nem, hogy a hosszú barna hajú szépségnek valóban elképesztő feneke és mellei vannak, tényleg hibátlan az alakja.

Yanet ezt mindig alaposan ki is használta, hiszen a várható időjárás ismertetése során folyton úgy térült-fordult a kamerák előtt, hogy a nézők alaposan megszemlélhessék formás idomait. Kérdés, hogy emlékezett-e bárki ezután arra, hogy esőre vagy napsütésre kell-e másnap készülnie?

A hölgy egyébként gyorsan felismerte a küllemében rejlő lehetőségeket, és ma már az OnlyFans fizetős erotikus oldal segítségével is gyarapítja vagyonkáját. Állítólag meteorológusnak sem volt utolsó, pár évvel ezelőtt a Playboy is azt írta róla, hogy miatta mindenképpen érdemes megnézni az előrejelzéseket.

Az Instagramon 14,6 millió követővel rendelkező Yanet mindig is szívesen osztott meg magáról fürdőruhás és fehérneműs képeket, az OnlyFansra azonban húzósabb tartalmakat kell gyártania, és ezek szerint azoktól sem zárkózik el.

A hölgy meglehetősen sokoldalú, hiszen az időjóslás és pucérkodás mellett alkalmanként színészkedéssel, hostesskedéssel, fitnesszel és az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadással is foglalkozik. Így nem csoda, hogy a vagyonát 3 millió dollárra (azaz majdnem 1 milliárd forintra) becsülik.

Yanet a rendszeres tévés időjárás-jelentéssel 2019 környékén hagyott fel, amikor barátjával az Egyesült Államokba költözött. A kapcsolatuk 2021 közepén szakítással végződött, ám kétségünk sem lehet afelől, hogy a mutatós hölgy az USA-ban is meg fogja állni a helyét, jelenleg személyi edzőként izzasztja a kuncsaftjait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás