promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az izgató venezuelai riporternő folyton meg akar szabadulni a ruháitól, ez a mániája
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pár évvel ezelőtt hívta fel magára először így a figyelmet a Copa America kapcsán.

Egy venezuelai tévériporter hölgy 2015-ben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a kamerák kereszttüzében meztelenre vetkőzött, mert így kívánta kifejezni, mennyire szurkol hazája csapatának az akkori Copa America focitorna előtt.

Yuvi Pallares nem sokat teketóriázott, hanem a folyamatos felkonferálása közben előbb a kék-fehér forrónaciját vette le, majd megszabadult a fehér topjától is. A produkció majdnem két percig tartott, szó sem volt tehát arról, hogy pironkodva, gyorsan lelépjen a színről.

A hölgy bebizonyította, hogy nem csupán egyszeri kisiklásról van szó, hiszen az Instagram-oldalára hasonlóan izzasztó képeket posztol ki. 2015-ben egyébként nem sokat ért a mágiája, ugyanis Venezuela az utolsó helyen végzett a csoportmeccseket követően, így rögtön búcsúzni volt kénytelen.

Yuvi sokkal jobban járt az egésszel, hiszen ma már 168 ezer fanatikus Insta-rajongója figyeli minden megmozdulását. A bikini szinte általános viseletnek számít nála, de elég gyakran vetkőzik toplessre is.

Pár hete még ennél is tovább merészkedett, teljesen meztelenül jelentkezett be az ágyában fekve. Mint a poszthoz odaírta, egy „régi, de jó” képről van szó, és a hölgy formás combját, popsiját elnézve a férfikövetők minden bizonnyal egyetértenek ezzel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás