promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Disney bosszút állt a magyarokon, jól kibabrált az Obi-Wan Kenobi magyarországi rajongóival
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jól megszívták a magyar Star Wars rajongók, a Disney besokallt.

Május 27-én debütált az Obi-Wan Kenobi című Star Wars-sorozat a Disney+-on, ami június 14-én végre Magyarországon is elérhetővé válik. A Disney elképesztő mennyiségű filmes és sorozatos tartalommal indítja el ma saját streamingszolgáltatását kis hazánkban: a legtöbb Marvel-, Star Wars-, Disney-, és Pixar-produkció is itt lesz megtalálható.

Ugyanígy az Obi-Wan Kenobi minisorozat is, amelynek epizódjait már a premier óta több torrentoldalon és online sorozatnézős portálon meg lehet találni, nemcsak feliratos, de magyar szinkronos verzióban is. A széria magyar változatában természetesen ugyanúgy Anger Zsolt kölcsönzi Obi-Wan hangját, mint a Star Wars előzménytrilógiában, valamint a Főinkvizítort is Kálid Artúr szinkronizálja, aki a Lázadók című animációs sorozatban is. Darth Vader hangja sem változott: csakúgy, mint a Lázadók és a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet esetében is, Horányi László adja, de ahogy a Zsivány Egyes-ben, úgy az Obi-Wan Kenobi-ban sem torzították el a hangját, mint a Lázadók-ban, így aztán ha úgy tetszik, Vader Nagyúr most olyan benyomást kelt, mintha Patrick Stewart lenne a páncéljában.

A magyar rajongók örülhettek, hiszen nem kellett június 14-éig várniuk a sorozat szinkronos verziójára, ez az öröm azonban múlt héten alábbhagyott. A Disney-nek ugyanis elege lett a sok illegális letöltésből, és a legutóbbi 4. részt már nem engedték ki magyar szinkronnal. Azonban a stúdió bosszúja nem tart sokáig, a Disney+ hazai indulásával egy napon már mindenki megnézheti az említett epizódot magyar nyelven is.

Az Obi-Wan Kenobiról szóló minisorozat új része szerdán érkezik, és már csak kettő epizód van hátra. A széria mind ez idáig rengeteg támadást kapott amiatt, mert egyesek szerint Obi-Want egy gyenge, béna Jedi mesterként ábrázolják. Az alábbi cikkben hosszasan elmagyarázzuk, hogy Kenobi karaktere miért zseniális a sorozatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás