promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa bikiniben pucsított, aztán ráfeküdt a barátnőjére – nagyon melegünk lett!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A spagettivékony fekete ruhadarab semmit sem takart el a kerek fenekéből.

Huncutkodott egy kicsit a kameráknak Dua Lipa, aki a nyár elejét az olasz Riviérán, Portofinóban töltötte. A 27 éves énekesnő csajos bulit tartott, és egyáltalán nem bujkált a szemtelen paparazzók elől.

A háromszoros Grammy-díjas, koszovói-albán származású szépség tavaly decemberben szakított aktuális barátjával, Anwar Hadiddal (Gigi és Bella Hadid testvérével), így nem csoda, hogy férfitársaság nélkül süttette magát a napon.

Az énekesnő ebben az évben egészen novemberig nyomja a Future Nostalgia című turnéját, és közben persze néha megpihen a rajongói legnagyobb örömére. Most például spagettivékony fekete bikinibe bújt, és úgy mutogatta magát a tömeg közepén.

Dua Lipa egyszer a mellette lévő barátnője fölé térdelt, és olyat pucsított, hogy a kerek fenekétől rögtön könnybe lábadt a szemünk. Aztán pajkosan ráborult az alatta lévő hölgyre, és jól meg is ölelgette, hogy legyen miről csámcsogniuk a bulvárlapoknak.

Fotók: Profimedia

A bombasztikusan kinéző énekesnő később rózsaszín inget és bolondos pink napszemüveget vett magára, majd csizmába bújt, baseballsapkát csapott a fejébe, és ebben a különös öltözékben indult el másokkal cseverészni. A nap további részében sárga bikiniben folytatta a sütkérezést.

A popsztár egyébként 2020-ról csúsztatta mostanra a turnéját, természetesen a koronavírus-járvány miatt volt szükség a halasztásra. Május legvégén Milánóban és Bolognában lépett fel, így kötött ki végül az olasz tengerparton.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás