promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Marvel vámpíros filmje kétszer is akkorát bukott, mint Stohl Buci a Csillag születikben
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Morbius először csúnyán leszerepelt, majd felcsillant a siker reménye, de végül ismét elhasalt, ez pedig minden tekintetben elképesztően kellemetlen.

Valószínűleg mindenki emlékszik a magyar televíziózás egyik legikonikusabb pillanatára, mikor évekkel ezelőtt Stohl András élő adásban zúgott le a lépcsőn a Csillag születik című műsorban – nos, a Sony-féle Marvel legutóbbi „nagy dobása”, a március 31-én bemutatott Morbius című film is hasonlóan nagyot bukott, ráadásul kétszer is, ez pedig elég ritka Hollywoodban.

A Jared Leto főszereplésével készült Morbius egy ritka vérbetegséggel rendelkező doktorról szól, aki próbálja meggyógyítani magát, de végül egy vérszomjas vámpírrá alakul.

Az első kritikák nagyon lehúzták a filmet, viszont a nyitóhétvégén rengeteg pénzt hozott, így sokan már akkor sikerként könyvelték el az alkotást – majd jött a fekete leves, ugyanis utána olyan mélyrepülést vett a Morbius bevétele, hogy még a stúdió is behúzta fülét-farkát.

Éppen ezért volt nemrég annyira meglepő, hogy a digitális megjelenés után a sikerlista első helyéig repült az alkotás, ráadásul online is egyre nagyobb rajongótáborra tett szert, így a közönség nyomása miatt ismét visszakerült a mozikba – csupán azért, hogy újból elhasaljon, ugyanis vetítésenként nagyjából 8-9 jegyet sikerült eladni rá, ami nevetségesen kevés.

Úgy tűnik, hogy a „rajongók” most csúnyán megvezették a stúdiót, hiszen ez az elkeserítő bevétel egyáltalán nem tükrözi azt a pozitív internetes véleményhullámot, amit az utóbbi időben olvashattunk, tapasztalhattunk – ez pedig könnyen végzetes baki lehet a folytatásra nézve, mivel a Sony-Marvel ezek után egyáltalán nem biztos, hogy el fogja készíteni a Morbius 2-t.

Itt lehet megnézni a Morbius előzetesét, hátha valakinek megjön hozzá a kedve:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás