promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már a skandináv istenek is magyarul beszélnek, és még a meztelen testüket is megmutatják - Thor 4. előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Thor: Szerelem és mennydörgés szinkronizált előzetese, ami alapján ez lesz az év egyik leglátványosabb, legszórakoztatóbb filmje.

A gigasikert arató Doctor Strange az őrület multiverzumában című film után tovább zakatol a Marvel, és visszahozza nekünk a Bosszúállók egyik utolsó, életben lévő tagját, Thort, hogy negyedjére is kalandozzunk vele egyet – és nagyon úgy néz ki, hogy a készítők valóban egy elképesztő élményt akarnak adni nekünk, hiszen már az előzetes is tele van olyan csemegékkel, amiktől leesik a rajongók álla.

A Thor: Szerelem és mennydörgés rendezője ismét Taika Waititi, aki az előző résszel már új életet adott a karakternek, és elérte, hogy Chris Hemsworth kigyúrt testű szuperhőse legyen az új kedvencünk az idióta humorának köszönhetően – de most egy olyan gonoszt is sikerült előrántani a régi, jól ismert figurák mellé, aki kivételesen valóban félelmetesnek tűnik.

A történet szerint Gorr, az istenek mészárosa (Christian Bale) kinézi magának következő áldozatként Thort (Chris Hemsworth), aki kénytelen segítséget kérni Valkűrtől (Tessa Thompson), miközben A galaxis őrzői is beszállnak a buliba – sőt, még a skandináv isten exbarátnője, Jane (Natalie Portman) is visszatér, ráadásul úgy tűnik, hogy szupererőkkel.

Christian Bale már a rövid kedvcsináló alapján is zseniális lesz a várva várt alkotásban, hiszen úgy néz ki, mint egy horrorfilm démonja, de az ő intenzívnek tűnő alakításától függetlenül is a Thor: Szerelem és mennydörgés valóban egy nagyon ütős, vicces és izgalmas mozinak ígérkezik, ami szinte biztos, hogy nem fog csalódást okozni a rajongóknak – az pedig már csak hab a tortán, hogy Russell Crowe lesz benne a legendás Zeusz, szóval már emiatt megéri megnézni.

Itt lehet megtekinteni a július 7-én érkező Thor: Szerelem és mennydörgés új, magyar nyelvű előzetesét, amiben még Chris Hemsworth pucér testét is megcsodálhatjuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás