promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Marvel legújabb szuperhőse zöld, erős és nagyon be akar pasizni - She-Hulk előzetes
Borítókép:  youtube.com/Marvel Entertainment (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a She-Hulk kifejezetten meglepő előzetese, amiben Mark Ruffalo Hulkja is feltűnik.

Rengeteg új szuperhőssel ismerkedhettünk meg az utóbbi hónapokban, mióta a Marvel nemcsak a mozivásznon, hanem a Disney+ felületén is meséli a történeteit különböző sorozatok formájában. Hamarosan megérkezik She-Hulk is, akit az Orphan Black sztárja, Tatiana Maslany alakít, most pedig egy kis ízelítőt is kaptunk az érdekesnek ígérkező alkotásból.

A She-Hulk: Attorney at Law című sorozatban egy ügyvédnő olyan képességekkel rendelkezik, mint Hulk, és ezt nehezen tudja összeegyeztetni a hétköznapi életével – vagyis nagy, zöld, „dühös” lényként kell helytállnia a munkában, illetve be is szeretne pasizni, ami nem egyszerű így.

Az előzetes alapján ez a széria egy izgalmakkal teli romantikus-vígjáték lesz, amiben ráadásul Mark Ruffalo is feltűnik Hulkként, szóval már ezért is érdemes adni neki egy esélyt – arról nem is beszélve, hogy a 2008-as A hihetetlen Hulk gonosz szörnyetege, Förtelem is visszatér, és természetesen ismét a zseniális Tim Roth alakítja.

Magáról a történetről még nem sok derült ki, de az biztos, hogy a Marvel ismét egy különleges alkotást hoz nekünk, ami jó eséllyel nem fog csalódást okozni a rajongóknak.

Itt lehet megnézni az augusztus 17-én a Disney+-ra érkező She-Hulk: Attorney at Law előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás