promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Micimackó brutális horrorfilmben tér vissza, amiben megeszi Fülest
Borítókép:  imdb.com (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ahogy közkinccsé váltak a Micimackó jogai, valaki egyből csinált a kedves kis mézimádó medvével egy vérfagyasztó filmet.

Nagyjából 5 hónappal ezelőtt felszabadultak az eredeti, A. A. Milne által megálmodott Micimackó jogai, vagyis azóta bárki felhasználhatja a közkedvelt karaktereket Tigris kivételével, aki még engedélyhez kötött – illetve még fontos tudni, hogy a figurák leginkább ismert kinézetét sem lehet lemásolni, mivel azok a Disney-hez tartoznak, vagyis például Micimackó sem lehet piros pólóban.

Nem kellett sokat várnunk az első, kifejezetten felkavaró Micimackó-projektre, ugyanis Rhys Frake-Waterfield nemrég elkészítette a Micimackó: Vér és méz című horrorfilmet, ami igazán agyament történettel rendelkezik:

A brutálisnak ígérkező alkotásban Róbert Gida kollégiumba költözik, magára hagyja Micimackót és a barátait, akik az éhség miatt megvadulnak, és megeszik Fülest – ezek után Micimackó és Malacka elkezdenek tinikre vadászni, majd különböző, kegyetlen módszerekkel megölik őket.

Szerencsére a rendező/író/producer is pontosan tudja, hogy mennyire nevetségesen hangzik ez, így rögtön mindenki megnyugtatott: a film nemcsak véres és erőszakos lesz, hanem direkt vicces is.

Rhys Frake-Waterfield amúgy egyszerre dolgozik ezen a durva Micimackó alkotáson, és egy Dinoszaurusz börtön című másik horroron is, szóval már ezek alapján is kijelenthetjük, hogy kifejezetten fényes jövő elé néz a zs-kategóriás filmek világában.

Arról még egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik a Micimackó: Vér és méz című instant klasszikus, de az biztos, hogy már most rengetegen kíváncsiak rá, hiszen az IMDb listáján jelenleg a 6. legnépszerűbb film, így olyan alkotásokat nyom le, mint például a Mission: Impossible hetedik része, az Avatar: A víz útja, vagy a Jurassic World: Világuralom – nem semmi teljesítmény ez egy jó eséllyel kisköltségvetésű horrortól.

Íme egy rövid betekintés a Micimackós horrorfilmbe, a végén egy kis mókázással:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás