promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki kapaszkodjon meg: horrorfilm készül a Titanicról
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Van egy jó hírünk azoknak, akik szerint az 1997-es Titanic filmben túl sok volt a dráma, és túl kevés a paranormális jelenség.

Sokan az emberiség egyik legnagyobb tragédiájaként emlegetik azt a nagyjából 1500 áldozattal járó katasztrófát, mikor 1912. április 14-én jéghegynek ütközött, majd elsüllyedt a Titanic nevű luxushajó. Ez a szomorú esemény a mai napig nagy hatással van az emberekre, de úgy tűnik, hogy Hollywoodban semmi se szent, ugyanis hamarosan horrorfilm készül a Titanicról.

A Pomponsrácokból és a 90210 című sorozatból ismert AnnaLynne McCord lesz a főszereplője annak az alkotásnak, amiben egy Titanic III nevezetű hajó megkísérel végigmenni az eredeti Titanic útvonalán, de amikor az elsüllyedt roncsokhoz ér, sötét, túlvilági erők jelennek meg a mélyből, amik azzal fenyegetnek, hogy ismét megtörténik a katasztrófa – a film címe „stílusosan” Titanic 666 lesz.

Az még kérdéses, hogy a rettenetesen gagyi filmjeiről elhíresült Asylum stúdió által gyártott alkotás szórakoztatóan sz*r lesz, vagy csak szimplán sz*r, de az biztos, hogy a címválasztás leginkább az utóbbira enged következtetni.

Az eddigi visszajelzések alapján volt, aki megmosolyogta a Titanic 666 hírét, de persze olyan is akadt, aki szerint egyenesen felháborító már az ötlet is. Hamarosan kiderül, hogy mire volt képes a rendező, Nick Lyon, de jobb, ha felkészítjük magunkat, hogy ez a film maximum arra lesz jó, hogy italozás közben a haverokkal megnézzük és fájdalmasan nevessünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás