promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet váratlan döntést hozott, a palota közleményt adott ki
Borítókép:  Victoria Jones/WPA-Pool/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csütörtökön megzavarták az ünepségek nyitányát, még a kordont is áttörték néhányan. Nem úgy alakul az ünnepség, ahogy előre eltervezték.​

Négynapos ünnepség kezdődött ma Nagy-Britanniában, II. Erzsébet idén ünnepli trónralépésénak 70. évfordulóját, még Meghan Markle és Harry herceg is tisztletét teszi a ceremóniasorozaton.

Londonban ma óriási felvonulás kezdődött, a Buckingham-palota környékén rengeteg rendőr és katona sorakozott fel. Azonban mégis történt egy kis balhé, ugyanis állatvédők próbáltak befutni az ünanpségek központi helyszínére, vagyis a Buckingham-palota felé vezető útra. Egy részüknek pedig sikerült befutni a lezárt részre, és bár a rendőrök hamar lekapcsolták őket, mindez élő adásban történt, a Youtube-on is rengeteg felvétel kering a történtekről.

A tüntetőket a későbbi híresk szerint a rendőrség már elő is állította. Azonban a kisebb csetepaté, majd az utána érkező nagyobb médiazaj már rá is nyomta a bélyegét az ünnepségekre.

Nem úgy alakul az ünnepség, ahogy azt előre eltervezték, ugyanis pár órával ezelőtt a palota is váratlan bejelentést tettl

Nem sokkal ezelőtt ugyanis a palota közleményt adott ki, amelyben részletesen leírják, hogy II. Erzsébet a pénteki istentiszteleten, amely a platina jubileumi események egyik fontos etapja, már nem vesz részt, a palota közleménye egészségügyi problémákra tért ki a bejelentéssel kapcsolatban.

(via Ripost)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás