promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes eltorzulás: a legendás Baywatch-sorozat sztárja úgy megváltozot, hogy 1 ember sem akad Magyarországon, aki felismerné
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő, döbbenetes átváltozás.

A Baywatch a kilencvenes évek egyik ikonikus sorozata volt, Magyarországon is milliók ültek a tévéképernyők elé, hogy David Hasselhoff és Pamela Anderson kalandjait végigéljék. A széria természetesen nemcsak az egyszerű és könnyen befogadható sztorik miatt volt annyira népszerű, a sorozat kimaxolta a szexiség fogalmát is, új idolokat teremtett, miközben a kilencvenes évek elképesztő hibridségét és sokszínűségét is megcsillogtatta hétről hétre.

Varázsa ma is ebben rejlik elsősorban.

Tíz évig futott a sorozat a tévében, majd később újabb spin-offok is érkeztek, így a Baywatch: Hawaii és a Baywatch: Forró éjszakák.

Sőt, pár évvel ezelőtt Dwayne Johnson, Zac Efron és Alexandra Daddario főszereplésével megérkezett egy egészestés film is, amely meglehetősen szabadon dolgozza fel újra a Baywatch-életérzést. Ironikus, szarkasztikus, túlontúl is modern, de David Hasselhoff azért feltűnik.

Az eredeti sorozat sztárjai több mint húsz év alatt elképesztően megváltoztak, sokukról pedig szinte már alig hallunk a médiában. Pamela Anderson és David Hasselhoff azért kivételek. Az utóbbi időben azonban nagyon sok kép érkezett Loni Willisonról, a sorozat egyik másik sztárjáról, aki elképesztő változáson esett át.

Loni Willison a való életben később a filmbéli Mitch, azaz David Hasselhoff fiához, Hobiehoz, azaz Jeremy Jacksonhoz ment feleségül. A kapcsolat vége később válás lett, Loni pedig több "démonjával" küzdött meg az elmúlt években, drogproblémái is voltak, miközben rengeteg mentális betegséggel is küzd, a róla készült lesifotók megdöbbentők.

Lonit, a korábbi szupermodellt Kaliforniában fotózták le a Venice Beachen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás