promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a Stranger Things legjobb pasijának csúcsbombázó kedvese, le fogsz döbbenni attól, ami most megtudsz
Borítókép:  Stranger Things (2017) Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt vajon tudtátok?

Már hónapok óta Magyarországon is mindenki tűkön ülve várta, hogy megérkezzen a Netflix legnépszerűbb szériájának, a Stranger Things-nek a negyedik évada, és abból is az első etap, az első 7 rész. Hőseink pedig pénteken, azaz május 27-én visszatértek. A sorozat pedig azonnal bepörgött a streamingszolgáltató repertoárján. És most tuti, hogy hetekig csak erről fognak szólni a közösségi média terei.

Az új évadnak pedig van egy meglehetősen komoly magyar vonatkozása is, hiszen két rész erejéig a rendezői székbe Antal Nimród ült be.

Millie Bobby Brown, azaz Tizi és társai kalandjai így tovább folytatódnak, hőseink a negyedik évadban új élethelyzetekbe kerülnek, így látjuk őket már a kezdetek kezdetén is. Ez az évad merőben más lesz, márcsak azért is, mert eltelt bő három év a harmadik évad után.

A sorozatban természetesen visszatérnek majd a nőcsábászok is, így Steve Harrington és Jonathan Byers is. Az, hogy ki a sorozatban a legjobb pasi, mindenki eldönti majd magának, de valószínúleg kettőjük közül kerül majd ki a győztes.

És hogy ki a Jonathan Byers-t alakítő színész Charlie Heaton párja? Kevesen tudják, hogy a való életben is a Nancy Wheelert alakító Natalia Dyer. A sorozatbeli szerelmesek a való életben is szerelemesek.

Charlie Heaton amúgy zenével is foglalkozik, és a Stranger Things óta több filmben is feltűnt már, Natalia Dyer-nek is a Stranger Things élete legnagyobb guritása, bár korábban szerepelt már többek között a Hannah Montana-filmben is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás