Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Álom vagy pokoli paradicsom? A Netflix legújabb szigetes sorozata egyben brutális és izgalmas!

Álom vagy pokoli paradicsom? A Netflix legújabb szigetes sorozata egyben brutális és izgalmas!

Zene, Film & Kultúra

Álom vagy pokoli paradicsom? A Netflix legújabb szigetes sorozata egyben brutális és izgalmas!

Zene, Film & Kultúra

Promotions 07:37

Ki ne szeretne eltölteni egy fergeteges éjszakát egy trópusi szigeten a paradicsomban? Kivéve, ha másnapra minden pokollá változik.

Május 6-án érkezett a Netflix legújabb spanyol sorozata, ami engem kicsit a Lost-ra emlékeztet. Egy paradicsomi szigeten életed buliját kínálja az Éden. Az ott élő közösség tökéletes fenntartható életet él, mindezt luxusban és ez azzal kecsegtet, hogy eltölthetsz egy felejthetetlen éjszakát a szerencsés kiválasztottakkal.

De vajon ki és hogyan juthat el a szigetre?

„Te boldog vagy?” - kérdéssel keresik fel a vonzó külsejű és a közösségi médiában aktívan tevékenykedő bulizni szerető fiatalokat és életük legnagyobb, és legexkluzívabb eseményére csalják el a tinédzsereket, amit egy szuper titkos szigeten tartanak.

A kiválasztottak nem is tudnak róla, hogy a szigeten élő Éden lakói a tökéletes 5 jelöltet keresik, akik örökre csatlakoznak közöségükhöz, többségében akaratuk ellenére.

Amikor a kiválasztottak realizálják, hogy hová csöppentek és, hogy nem feltétlenül van kiút a pokoli paradicsomból, akkor pörög fel igazán a sorozat.  

A karaktereknek egyedi történeteik is vannak, ezért is vontam párhuzamot a Lost - pokoli éden sorozattal. A sorozat eszenciáját adja, ahogyan hamis érzelmekkel manipulálják a karaktereket, azok pedig a történtek hatására szépen lassan kijózanodnak és fellázadnak. Azt is hűen tükrözi a sorozat, hogy ki, mit tenne meg azért, hogy előrébb jusson, és mennyire önérdekű társadalomban élünk. Sok rejtély van a cselekményben, ami nem kerül kibontásra, de akinek megtetszett a sorozat, azoknak ez jó hír, ugyanis lesz következő évad, ahol remélhetőleg többet tudunk majd meg az Éden céljáról és történetéről.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, nézd meg a sorozat bemutatóját YouTube-on:

Borítókép: Profimedia- illusztráció