promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fantasztikus meglepetéssel kedveskedett a Netflix a magyar Stranger Things rajongóknak
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy a Netflix pontosan tudja, milyen nehéz kivárni ezt a maradék pár napot a Stranger Things 4. évadának érkezéséig.

2016-ban szinte az egész világot letarolta a Netflix egyik első sajátgyártású sorozata, a Stranger Things, amiben tökéletesen keveredik a '80-as évek bizsergető nosztalgiája, a Steven Spielberg-féle gyermeki kaland, a John Hughes-féle tini érzelmek, illetve a Stephen King-féle vérfagyasztó horror – nem csoda, hogy milliók rajonganak érte, így aki még nem nézi, az mindenképp adjon neki egy esélyt minél hamarabb.

A járvány kicsit betett a Stranger Things 4. évadának, hiszen a rajongók már három éve várják a folytatást, de szerencsére az eddigi előzetesek, kedvcsinálók és információk alapján minden adott, hogy ez legyen a világszerte nagy népszerűségnek örvendő alkotás eddigi legizgalmasabb, legfélelmetesebb, legjobb szezonja – egyedül az szomoríthatja el a nézőket, hogy a készítők kettévágták ezt az évadot, így az első fele május 27-én, a második pedig július 1-jén érkezik.

A folytatásban természetesen visszatérnek a közkedvelt karakterek, akikhez újabb, leendő kedvencek is csatlakoznak, hogy együtt oldják meg a Hellyel lefelé hátborzongató rejtélyeit – meg persze a szerelem, barátság és felnőtté válás örök bonyodalmait.

A Netflix a jelek szerint tisztában van azzal, hogy a Stranger Things milyen fontos az embereknek, így nem akármivel készült így a premier előtt egy héttel: közzétette a 4. évad 1. részének első 8 percét, ráadásul egyből magyar felirattal – hogy ki tudjuk bírni a várakozást.

Itt lehet megnézni a rövidke ízelítőt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás