promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Multiverzális csúcsbombázó: így néz ki Doctor Strange, azaz Benedict Cumberbatch gyönyörű felesége, nem csak a Marvel-fanoknak fog leesni az álluk
Borítókép:  (C) Marvel Studios/Disney film/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sophie Hunter egy nagyon sokszínű egyéniség, egy igazi alkotóművész.

Nemrégiben jött ki a gigantikus Marvel-filmuniverzum legújabb darabja, a Doctor Strange az őrület multiverzumában címre keresztelt nagyívű alkotás, amelyben Skarlát Boszorkány és Doctor Strange olyan gonosz viszonyok közé kerül, amelyből már tényleg úgy látszik, hogy nincs visszaút. A Bosszúállók egyik szellemi csodafegyverének, Doctor Strange kalandjainak második része egyben a Marvel egyik legfurcsább filmje is lett, amelyet kár lenne kihagyni (a filmről készült kritikánkat IDE kattintva olvashatjátok el).

És hogy mi a helyzet Benedict Cumberbatch-csel? Hát ő tényleg egy igazi multiverzumban él, hiszen elismert filmszínész, színházi színész és a BBC-ben vállalt rádiós szerepei után is nagyon népszerű. Karrierje során rengeteg híres filmben szerepelt, de talán Magyarországon is elsősorban a Sherlock-szériából és Doctor Strangeként ismert. A hangja annyira egyedi és magávalragadó, hogy sokszor felkérik narrátorkodni is, akár reklámokban is.

Kevesen tudják róla, de korábban Tibetben is élt egy darabig, ahol angolt oktatott, majd csak később tér haza hazájába, Angliába, hogy aztán minden energiáját a színészmesterség kitanulására fordítsa.

2015-ben házasodott össze Sophie Hunterrel, aki egy nagyon sokoldalú művész. Elsősorban azonban avantgárd színházi rendezésiről ismert, illetve énekesnőként, zongoraművészként, miközben még kisebb sorozatokban is elvállalt szerepeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás