promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális „rosszfiú”: ő Julia Roberts szupersztár testvére, akiről valószínűleg soha életedben nem tudtál, pedig ismerted mindig is
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több szupersztár egy családban, ők Robertsék.

Magyarországon valószínűleg Julia Roberts a Micsoda nő! kapcsán jut legtöbbször eszébe az embereknek, abból a filmből, amely kicsit újradefiniálta a romantikus film zsánerét is. Richard Gere és Julia Roberts között pedig olyan jól működött a filmben a kémia, hogy ritkán láthatunk ilyet vetítővásznon. Ám lehet, hogy Julia Robert kapcsán azt már kevesen tudják, hogy egy olyan családból jön, amely elég sok sztárt adott a világnak.

Itt van például Hollywood egyik feltörekvő csillaga, Emma Roberts, aki többek között olyan filmekben szerepelt, mint például az Amerikai Horror Story vagy például a Családi üzelmek, ahol a bámulatos Jennier Aniston társaságában csillogtathatta meg tudását. De itt van például a Netlixes Alkalmi Randevú is, amely a laza limonádéfilmek palettáján egy igazi kis kincs.

De most visszatérve a cikk eredeti céljához...

És hogy ki Emma Roberts papája? Eric Robert, aki nem mellesleg Julia Roberts testvére, a testvérek nem együtt nőttek fel, mivel az apa és az anya válása miatt a család kicsit szátszakadt, sőt, Julia és Eric sokáig nem is tartották a kapcsolatot, mivel Julia Emma Roberts felügyeletéért folytatott perben nem Eric mellé állt.

Talán azt nem tudtátok, hogy Eric Julia Robert testvére, Ericet viszont valószínűleg ismertétek, hiszen elképesztő mennyiségű filmben szerepelt az évtizedek alatt, Rengeteg B-kategróiás moziban is feltűnt, nagyon sokszor pedig durva rosszfiút játszott. Mint például A feláldozhatókban.

Eric Roberts saját bevallása szerint nem nézi meg minden filmjét, nagyon sokszor amúgy is csak apró szerepekben tűnik fel. A filmográfia pedig csak duzzad és duzzad.

Íme a több százból egy 10-es toplista, tuti, hogy a legtöbbet láttátok már:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás