promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle már nem rejtegetheti, csúnyán lebukott: félelmetes videós bizonyíték is van, amelyet már több tízmillióan láttak?
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A videó, amely hirtelen nagyon népszerű lett.

Se szeri, se száma azoknak az összeesküvés elméleteknek és vad pletykáknak, amelyek a brit királyi családdal kapcsolatban napvilágra kerültek az elmúlt években, a tendencia azóta erősödött fel, hogy Meghan Markle és Harry herceg nyilvánosan is távolságtartásba ment át a család többi tagjával kapcsolatban. II. Erzsébet például még nem látta unokáit sem, akik most a párral együtt az Egyesült Államokban élnek, méghozzá egy kacsalábon forgó palotában.

A pletykák és udvari intrikák mellett létezik egy másik, sokkal durvább kategória is, amely már az összeesküvés-elméletek univerzumába tartozik. És ebből is rengeteg akad szerte az interneten. Korábban már jó párat összegyűjtöttünk, például sokak szerint Károly herceg egy vámpír, és van egy érvük is ezzel kapcsolatban, sőt, van egy nagyon durva konteó is, amely arról szól, hogy II. Erzsébet kannibál, ezt pedig egy kanadai esettel vélik bizonyítottnak az elmélet kiagyalói.

Meghan Markle-vel kapcsolatban is akad ilyen jó pár, például az, hogy titkosügynök lenne valójában.

Az utóbbi években azonban a legabszurdabb összeesküvés-elmélet, amelyet több tízmillióan is láttak videón, az, hogy Meghan Markle valójában egy robot, nem is ember, így pedig már személyében a gépek uralmának előfutárát láthatjuk.

A konteó gazdái pedig egy olyan videóval érvelnek, amely a Youtube-on már több helyen is megtalálható. Harry és Meghan a Britain`s Got Talent fináléján ülnek, de az arcuk más, mint a megszokott, nem is mozog, de mégis. És ez lement élő adásban.

A videó még 4 évvel ezelőtt készült, de újra és újra felüti a fejét az interneten. A megfejtés pedig nagyon is egyszerű, egyszerűbb, mint bármely konteó, mivel a felvételek, az akció egy Madaum Tussauds múzeum interaktív kiállításának reklámja volt. A maszkot színészek vették fel. A marketingesek pedig igazából ismét ügyeset alkottak, mert a videók és a kiállítás híre rakétagyorsasággal járta be az internetet.

Íme a videó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás