promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félelmetes dolog derült ki II. Erzsébet királynőről, még most is beleremegünk, ha erre gondolunk
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hátborzongató sztori a palotából.

A média elképesztően felkapta a brit királyi család dolgait, a nagy érdeklődést Meghan Markle és Harry herceg interjúja nyitotta, amelyben Oprah-nak beszélték el őszintén a palotában őket ért atrocításokat. Aztán a család is válaszolt a vádakra, és a balhé már készen is volt. Majd úgy tűnt, hogy II. Erzsébet férjének, Fülöp hercegnek a halála újra összehozza a testvéreket, Vilmost és Harryt, illetve a család többi tagját. A viszony azonban nem lett kedvesebb.

Talán most, hogy megszületett Meghan és Harry második gyermeke, de az Express belsős források alapján például már arról cikkezik, hogy a gyermek neve újabb feszültségforrás lehet, hiszen II. Erzsébet egyik becenevét adták a gyermeknek.

A királyi családdal foglalkozó cikkrengetegnek talán mostmár sohasem lesz vége, mivel rengeteg kattintást generál az egyes médiumoknak és persze a nyomtatott sajtónak is hatalmas eladásokat generál. Az utóbbi napokban egy sok évvel ezelőtti történet látott újra napvilágot, amely II. Erzsébettel történt meg, és hát elég félelmetes sokadik hallásra is, de hűen mutatja be nekünk azt, hogy mit jelenthet az angol hidegvér.

Egy reggelen ugyanis egy vadidegen férfi ült a királynő ágyán, aki arra várt, hogy felkeljen. A királynő azonban nem esett pánikba, beszélgetett az illetővel, majd amikor az már teljesen elmerült a beszélgetésben, hirtelen jelentette az esetet az egyik emberének, aki azonnal értesítette a rendőrséget. 

A leírások szerint a férfi, akit Michael Fagnnak hívtak, koszos farmernadrágban és fehér pólóban jelent meg a hálószobában, és állítólag öngyilkosságra készült II. Erzsébet előtt, de annyira jó volt a beszélgetés, hogy végül letett a nagy tervről.

A férfi a rosszul megszervezett palotaőrséget simán kicselezte, és ez már a második alkalom volt, hogy besurrant a palotába, először csak egy üveg bort lopott el. Később a nagy történésre Margaret Theatcher is reagált, bocsánatot kért a királynőtől, majd elképesztő szigort vezettek be a palotába.

De a nagy érdeklődés bizarr híreket és jövendöléseket is felszínre hozott cikkek formájában, például Nostradamust is bevonták már a családi sztoriba, akinek a szájába a jelenből kiindulva egészen elképzelhetetlen forgatókönyvet adtak.

(via ThoughtCo)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás