promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzikéék elhagyják Magyarországot, de más sztárok is itt hagynak mindent
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 nyilvánosságra hozta, kik lesznek az idei Ázsia Expressz szereplői.

A TV2 idén is műsorra tűzi a népszerű utazós kaland-realityt, az Ázsia Expresszt. Bár azt még nem tudni, hogy mikor kerülhet képernyőre a 3. évad, de a csatorna azt már nyilvánosságra hozta, hogy ezúttal kik lesznek a szereplők.

 A stáb Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban rögzíti a széria legújabb epizódjait. A nem mindennapi kalandra nyolc ismert páros vállalkozott azzal a céllal, hogy minden kihívást és akadályt letudva győztesen érjen célba a négy országon átívelő verseny végén, és hazavigye a 10 millió forintos fődíjat.

Az Ázsia Expressz új évadában Gelencsér Tímea és legjobb barátnője, Balogh Szimi; Gáspár Győző és Gáspár Bea; Király Linda és Király Viktor; a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán; az Exatlon Hungary All Star két Kihívója, Rozs Gergő és Kása András; Mérai Kata és Gyebnár Csekka; Nemazalany - Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand; valamint Kiss Ernő Zsolt, színész és felesége, Nyári Darinka fog megküzdeni a mesés fődíjért.

Ilyenkor persze kérdéses, hogy a családi kötelék, a barátság vagy a szerelem mennyire fogja segíteni a párosokat a nehéz helyzetekben, de a hírességeknek már néhány nap múlva elkezdődik az éltre szóló kaland, ugyanis a stáb hamarosan útnak indul Magyarországról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás