promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva melleivel és Sydney bugyivillantós ruhájával szórakoztatott a TV2 a Szerencsekerékben
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csinibaba szépségkirálynők dekoltázsos játéka és Sydney van den Bosch bugyiig felcsúszó ruhája hozott nézettséget a TV2-nek szerda este.

A szerdai Szerencsekerék kimaxolta a szexifaktort, hiszen modellek és szépségkirálynők próbáltak szerencsét a legendás keréknél. A sztárvendég Horváth Éva volt, akinek minden egyes pörgetése a férfi nézőknek okozott örömet, a szépségkirálynő ugyanis meglepő, de annál hatásosabb mozdulattal kecsegtette a nézőket, az őrületes dekoltázsvillantásról nem is beszélve.

Kevesen tudják, de Horváth Éva pontosan ugyanezzel a műsorral indította be televíziós pályafutását, még az eredeti Szerencsekerékben ő volt a szerencselány. Az egykori szépségkirálynő most kihasználta az alkalmat, és nosztalgiázott egyet a LED-fal előtt, egyúttal meg is mutatta, hogyan pörgette ki annak idején a betűket.

Sydney van den Bosch, a modernizált Szerencsekerék állandó szerencselánya mindig káprázatos ruhakölteményekben pózolgat a LED-fal előtt, most azonban túl rövid ruhát vett magára, ami folyton felcsúszott neki, ha betűket pörgetett. Így aztán Sydney kénytelen volt az egész adás alatt igazgatni a bugyivillantós ruháját.

A végjátékba végül Lili jutott be, aki egy óriási baki után, egyetlen fillér nélkül, de egy fantasztikus gőzölős vasalóval gazdagodva távozhatott a stúdióval.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás