promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Babaarcú szépség a TV2 új sorozatában – a fiatal magyar színésznő egészen izgató képekkel hódít
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kovács Panka már rutinos sorozatszereplőnek számít idehaza.

Nemrég indult el a TV2-n a Pepe című gasztro-sitcom, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy konkurenciája legyen az RTL Klubon futó hasonló sorozatnak, amely A Séf meg a többiek címet viseli.

A Pepe számos rutinos sorozatszínészt vonultat fel, a főszereplő Mucsi Zoltán és Simon Kornél mellett például a babaarcú Kovács Pankát, aki a legszexibb séfhelyettes, Fanni bőrébe bújik hétről hétre.

A törékeny alkatú, 25 éves szépség jelenleg a kaposvári Csiky Gergely Színház színésznője, de már hatalmas rutinnal rendelkezik a tévéforgatások terén. 2018-ban A tanár című sorozatban bukkant fel, és szerepelt a 200 első randiban, a Jófiúkban, az Apatigrisben, illetve a Pepe mellett a Doktor Balatonban.

„Csodás forgatás volt, zseniális kollégákkal és nagyon szerethető sorozat szerintem”

– adott ízelítőt Panka a Pepéből annak április 10-i indulása előtt. Kaposváron is jó szerepeket osztanak rá, játszik Szente Vajk Legénybúcsú című darabjában, illetve májustól a Meseautóban is láthatja a közönség, mégpedig az egyik főszereplő, Kovács Vera barátnőjeként. Az eredeti, 1934-ben készült mozifilmben ezt a karaktert a legendás Tolnay Klári alakította.

A színésznő közben az Instagram-oldalán is meglehetősen aktívnak mutatkozik, és gyakran pikáns képekkel lepi meg követőit. Hol egy szakadt farmer rövidnadrágban, hol pedig elegáns estélyiben bukkan fel – de mindegyik stílus nagyon jól áll neki.

A tavalyelőtti Balaton-átúszás kapcsán vörös bikiniben is megcsodálhattuk, illetve néhány ízléses fekete-fehér fotó kedvéért melltartóra is levetkőzött. Nem öltözött túl a balatonfenyvesi lángosozáshoz sem, ott egy sárga bikiniből sejlenek elő formás mellei.

Panka egyébként a Pepében félig-meddig vicces szituációba került, hiszen gyermekkora óta vegetáriánus. Ez persze a filmben nem kizáró ok, a való életben sokkal nehezebb lenne elképzelni egy olyan szakácsot, aki nem eszik húst.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás