promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Hotel Margaret irtózatosat bukott a nézőknél, akik most ítéletet mondtak a TV2 új sorozata, a Pepe fölött is
Borítókép:  TV2/Pepe
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon ez a gasztro-sitcom kiállja majd az idő próbáját?

Két év szünet után indított heti magyar sorozatot a TV2. A Pepe címet viselő produkció a spanyol Pepe’s Bar hazai adaptációja, amelyet már tavaly leforgattak. A főszerepeket két nagynevű színész, a régi motoros Mucsi Zoltán, illetve a szintén rutinos Simon Kornél alakítja.

Az RTL Klubon futó Hotel Margaret döbbenetes fiaskója után a nézők alighanem kissé feszengve és aggodalmaskodva várták az újabb magyar alkotást, de az első részek valószínűleg a többségüket megnyugtatták, hiszen vállalható végeredmény született.

A Pepe április 10-én dupla résszel indult, a további epizódokat pedig vasárnaponként adják le. A csődközelbe jutott Duna-parti pecsenyéző kalandjait középpontba állító sorozatot a TV2 az RTL Klubon futó gasztro-sitcom, A Séf meg a többiek vetélytársául szánja.

„A Pepével az a baj, hogy nincs igazán szíve. Simon Kornél karakterében, amibe tettek egy kis Gordon Ramsay-t és egy nagy adag Fördős Zét is, semmi szimpatikus nincsen, és nem sokat segít, hogy Simon szokás szerint rendkívül visszafogottan, kicsit flegmán játszik. Ahogy Mucsi Pepéjét sem lehet megszeretni a folyamatos hisztizése és önérzetessége miatt”

– húzta le a Port.hu kritikája a főszereplők alakítását, de ennek ellenére a közönségnek egyelőre tetszik a sorozat. A két nyitódarab 730 ezer és 615 ezer (a 18–49 éves korcsoportban 238 ezer és 202 ezer) nézővel nyitott, ami indulásnak nem volt rossz, még A mi kis falunkkal is állta a versenyt.

A kommentelőktől a premier után vegyes visszajelzések érkeztek, egyelőre senki sem akarja megdicsérni a sorozatot, igaz, lehúzni sem:

„Az első 2 rész után egész élvezhető. Mucsit ugyan nem szeretem, szörnyű, amikor a műfogsorával vigyorog. Simon Kornél a csúf arcszőrzetével meg inkább egy gengszterre hasonlít, nem egy séfre. Kovács Lehelnek miért kell sántának lenni? A gyerekek helyesek.”

„Kicsit már sok, hogy megint egy konyhás film indul. Mintha nem lenne más munkahely, más vállalkozás. Amúgy tetszik a történet. A színészek is szimpatikusak.”

Akadtak olyanok is, akik a szereplők megjelenését kritizálták, a Hotel Margaret esetében legalább a kinézettel nem volt baj:

„Nem is értem, hogy manapság miért visel minden férfiszínész ilyen borzalmas valamit az arcán, ami átmenet a borosta, meg a szakáll között, de leginkább úgy néz ki, mintha a viselője elhanyagolt, koszos lenne. Miért nem divat manapság a tiszta, simára borotvált arc?”

„Fenyő Ivánt én sem ismertem meg. Borzasztó lepukkant külseje van. Vajon ez az igazi haja, vagy parókát adtak rá? Miért kell ilyen nyomorultan kinéznie? Én nemigen vennék húst egy olyan hentestől, aki ilyen külsővel árulja a portékáját.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás