promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali változás a TV2-n, több műsort is érint
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Teljesen felborul a TV2 hétköznap esti műsorrendje, ráadásul a hétvégén is más műsorrend lesz érvényben.​

Most, hogy véget ért az Exatlon Hungary All Star-évada, ami a TV2 hétköznap estéinek zászlóshajójaként szolgált, a csatornának új műsort kell képernyőre tűznie. Éppen ezért április 11-én, hétfőn komoly változás lép érvénybe a csatorna műsorrendjében, ami teljesen felborítja a hétköznap estéket.

Ezzel együtt az RTL Klub is komoly változásokat vezet be a hétköznapi műsorrrendjébe, ami nagyban érinti a Keresztanyut és A mi kis falunkat is. Erről az alábbi cikkben olvashattok bővebben:

Ma este több produkció is visszatér a TV2-re, köztük a Kasza Tibi vezetésével készült Szerencsekerék 2. évada, valamint a Doktor Balaton új évada. A Szerencsekerék a tavalyi évben elképesztő nézettséget hozott a TV2-nek, így nem volt kérdés, hogy idén már jóval korábban, ráadásul főműsoridőben tér vissza a képernyőre. Ezzel szemben a Doktor Balatont talán teljesen feleslegesen erőlteti a csatorna, hiszen már az előző széria epizódja is nagyon gyenge számokat produkáltak.

Április 11-től így alakul majd a csatorna esti műsorrendje:

  • 18:45-től 20 óráig fog tartani a Tények Plusz;
  • ezt követi majd a Szerencsekerék, ami nagyjából 21:25-ig fog tartani;
  • 21:25-től a Doktor Balaton új részeit láthatjuk, amelyek a megszokottakhoz képest hosszabbak, 45 percesek lesznek;
  • 22:30 és 22:55 között lesz látható a Tények Este.

Azonban nem csupán a hétköznapokban, de a hétvégéken is változás lép érvénybe. A dupla epizóddal debütált Pepe című sorozat ezentúl jóval korábban fog kezdődni vasárnap esténként, már 18:55-től láthatjuk az új részeket, amit 20 órától filmek fognak követni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás