promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Hotel Margaretet lassan már színházban kellene adni, olyan kevesen nézik
Borítókép:  rtlmost.hu / Hotel Margaret (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismét csökkent a nézettsége, de már a kritizálók is elmaradtak mellőle.

Az RTL Klub január végén indította el minden idők egyik leggyengébb magyar krimi-vígjátéksorozatát. A Hotel Margaret lényegében pár hét alatt megbukott, de a csatorna továbbra is kitart mellette, feltehetőleg kötik őt a szerződések.

Utoljára egy hónapja néztünk rá a Balaton környékén játszódó produkció nézettségi adataira, amelyek február óta sem lettek jobbak. Az RTL Klub legfeljebb annak örülhet a saját gyártású sorozat kapcsán, hogy a gyalázkodások mára elültek, és azok a nézők, akiknek a műsor nem tetszett, inkább otthagyták.

Február végén, a 8. héten a Hotel Margaret nézettsége a teljes népesség körében 287–314 ezer, a 18–49 éves korosztályban pedig 86–95 ezer volt, amit a SorozatWiki katasztrofálisnak értékelt, de sejthettük, hogy lesz még ennél lejjebb is.

Miközben Verstappen és Leclerc ádáz csatája, a Forma–1 második futama 655 ezer embert érdekelt (a 18–49 éves korosztályban 308 ezret) az M4 csatornán, addig a bénázó nyomozás hétfőn nagyon gyengén, a hét többi napján katasztrofálisan futott – írta ismét a SorozatWiki.

A számok valóban önmagukért beszélnek, hiszen a teljes népességben immár 197–246 ezerre csökkent a nézőszám, míg a kereskedelmi szempontból legértékesebbnek tartott 18–49 éves csoportban 51–82 ezerre. Kaptak a színészek is hideget-meleget, a Port.hu oldalon különösen a hölgyeket ekézték:

„Annak örülök, hogy nem csak egyedül én látom szörnyűnek Szabó Zsófi szereplését. Nyári Dia is nagyon gáz, nincs egy kiforrott karakter-stílusa, hol ilyen, hol olyan. Egyszer túljátszott »idióta«, béna, máskor mintha mégis normális lenne… (Persze, nem mint színész, mert abban tehetségtelen ő is.) De ő legalább tényleg szép, jól néz ki, sokat tett ezért, mert alkatilag ő nagyon hajlamos az erős testalkatra.”

„Nagyon undokot játszik ez a Zsófi. A Wikipédia szerint voltak színpadi szerepei korábban, sajnos nem láttam. Pedig kíváncsi lennék rá más karakterben is, mert itt hervasztó. Játszott még a Jóban rosszban és a Válótársakban is. (Ezeket nem néztem.) Pár éve celebkedik és műsorvezetőként próbál megélni.”

Akadtak azért dicsérő szavak is, bár ezeket a hozzászólókat aztán hamar lehurrogták a többiek:

„Nagyon megérte várni, hogy beinduljon ez a sorozat, nagyon jó felé halad, az eleje nekem sem jött be, sőt, sehogy sem, de a türelem rózsát terem, ajánlom mindenkinek, csak türelem kell hozzá!!!”

„Most már annyira túlbonyolították logikátlanul a szálakat, hogy kíváncsi vagyok, tudnak-e értelmes befejezést találni a készítők, kétlem.”

„Mikor lesz már vége ennek az érdektelen, gagyi gittrágásnak?!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás