promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: új időszámítás kezdődik Nicolas Cage életében, évek óta erre várt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A zseniális Nicolas Cage rajongói nagyon fognak örülni ennek a hírnek.

Az Oscar-díjas Nicolas Cage egykor Hollywood egyik legsikeresebb színésze volt, aki folyamatosan ontotta magából a blockbuster filmeket, szórta a pénzt, és úgy élt, mint egy igazi rocksztár.

2009-ben viszont összedőlt a kártyavár, ugyanis az amerikai adóhatóság súlyos büntetést szabott ki rá, ami azt eredményezte, hogy rengeteg ingóságát el kellett adnia – de még ez sem volt elég, így engednie kellett a büszkeségéből és meghozott egy komoly döntést: elkezdett elvállalni jóval gagyibb alkotásokat is, amik jól fizetnek, és egy év alatt akár négyet is el tud készíteni belőlük.

Az utóbbi években Nicolas Cage rengeteg megkérdőjelezhető minőségű filmben szerepelt, amit jócskán megszenvedett a nívója, ráadásul sokan támadták őt emiatt. A színész tudatosan, kényszerből választotta ezt az utat, aminek most végre a végére ért, ugyanis kiderült, hogy sikerült kifizetnie az összes büntetést és tartozást – vagyis szabad ember lett, aki ismét megválogathatja, hogy mikben szerepel.

Elvileg az április 22-én érkező The Unbearable Weight of Massive Talent című film lesz az utolsó olyan munkája, amit bizonyos szinten muszáj volt elvállalnia – bár erre valószínűleg alapból is igent mondott volna, hiszen „önmagát” alakítja ebben a kifejezetten jónak ígérkező alkotásban.

Nicolas Cage amúgy hozzátette, hogy tudja, nem mindig sikerült jó filmeket csinálnia az utóbbi években, de mindig odatette magát és csak olyan munkákat vállalt el, amikben látott lehetőséget – abban pedig mindenképp igaza van, hogy ő mindegyikben jó alakítást nyújtott, csak a végeredmény nem volt az igazi.

Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a fantasztikus Nicolas Cage számára a jövő, addig is itt lehet megtekinteni a The Unbearable Weight of Massive Talent előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás